Şimdi Ara

===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42.727
Cevap
24
Favori
2.023.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enola

Telefonda garanti maranti kalmadı satsan 200 lira etmez hâlâ ekran koruyucu ve kılıfla kullanıyorum. Bende sorun var sanırsam

en iyisini yapıyorsun..
    bu cihaz korunacak cihaz..bende senin gibiyim hem kılıf hem film var..yedekte de 2 fil daha var..4-5 te kılıf kapak çeşidim var..halimden memnunum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: egemen_e

daha iyi tasarım bence gelmedi. :) N8 tasarımında gelişmiş model çıkartsalar valla alırım :)

en iyi tasarım bence N9 da ama N8 in yeri ayrı kılıfsız güzel ama bazı durumlarda lazım oluyor

lumia 920 de güzel dostum..
    n9'un büyüğü..çok beğeniyorum ama içi tırt işte..:)

eve N9 un boyutları mükemmel lumia özellikleri olsa albenisi en fazla olan telefonlardan biri olur
  • beyler bu arada gri trexta kılıftan başka önerisi olan varmı yoksa pazartesi sipariş edeceğim gerçi o kalitede yok gibi başka kılıf ama birde metal kılıf var o nasıldır acaba şöyle bir videosu var
  • Arkadaşlar 599 TL ye sıfır n8 alınırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratarif

Arkadaşlar 599 TL ye sıfır n8 alınırmı?

senin ihtiyaçlarına bağlı telefondan beklentin ne o önemli
  • Şu an LG nexus 4 kullanıyor ve bu mesajı ondan yazıyorum ancak çok büyük geliyor taşıma konusuna alisamadim onun dışında bir şikayetim yok açıkçası kasa olarak n8 çok kaliteli geliyor

• Şarj konusu ve uygulamalar banka ibb vs.nasıl o biraz kafamı kurcalıyor yoksa kasası çok hoşuma gitti siyah olanı

• Beyler ay başinda bu cihazi almayi düsünüyorum acaba nasıldir ? hizli mi yani cihaz donma kasma gibi huylari var mi seri kullanırım bir uygulamadan diger uygulamaya atlarim felan yani telefonda işim hizlidir öyle bekleme gibi huyum olmaz :) whatsapp , instagram , facebook ve tureng kullanıyorum bunlar var mi acaba ?
  • Evet aynen katılıyorum

• Arkadaşlar, Belle refresh kullanıyorum. Telefonda son zamanlarda resimlerdeki gibi bir işlemci kullanımı oluyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Bir süre sonra (yaklaşık 1 saat) kendiliğinden işlemci kullanımı normal seviyelere düşüyor. Telefonu aç-kapa yapsam da bu sorun düzelmiyor. Böyle bir problem yaşayan var mı? Ya da çözümünü bilen. Daha önce telefona soft dahil hiç format atmadım.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/699753/c20da9a6-0f84-44dc-8ca0-90b77e2ddecf.jpg

• beyler şu benim kenarda duran N8 imi nasıl formatlarım,yani sıfır hale getirme işini nasıl yapabilirim.ne varya yok edip,ilk haline gelsin istiyorum,,herşey uçsun
  • amanın. adam n8 e task manager kurmus :)
  • Selamlar..3 yıldır n8 kullanıcısıyım Anna versiyonu kullanıyordum uzun zamandır, iki gün önce bir uyarı yazısı aldım, "lütfen telefonu güncelleyiniz " sonra baktığımda tüm rehberde ki numaralarımın uçmuş olduğunu gördüm yedeklememiştim, :( belki düzelir diye mecburen güncelledim, belle refresh sürümüne yükseltti, rehberim geri gelmedi üstelik telefonu yurtdışında aldığımdan galiba, yeni versiyonu yüklerken, Tr dil seçeneği de yoktu.
    şu an İngilizce her şey menüye ing. alıştım ancak, web te arama yaptırdığımda yazılarda tr karakterler okunmuyor, yada mesaj yazarken tr karakterler yok, sıkıntılı oldu telefon, Tr dil desteği neden yoksa hala bu sürümün yeni çıkmışta değildir her halde.

Rehberimde ki numaraları geri getirme yolu var mıdır?

VE , Tr nereden yükletebilirim, ücretli midir acaba bu konuda fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim..

• biraz önce gri traxta sipariş ettim yarın öbür gün elime ulaşır yardım için sağol
  • Estağfurullah ne demek sevindim..
    çok iyi yapmışsın çok yakışır cihaza..

• quote:

Orijinalden alıntı: anlay

beyler şu benim kenarda duran N8 imi nasıl formatlarım,yani sıfır hale getirme işini nasıl yapabilirim.ne varya yok edip,ilk haline gelsin istiyorum,,herşey uçsun

hünkar yardımını rica ediyorum.ne yapmam lazım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: trueblueee

Arkadaşlar, Belle refresh kullanıyorum. Telefonda son zamanlarda resimlerdeki gibi bir işlemci kullanımı oluyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Bir süre sonra (yaklaşık 1 saat) kendiliğinden işlemci kullanımı normal seviyelere düşüyor. Telefonu aç-kapa yapsam da bu sorun düzelmiyor. Böyle bir problem yaşayan var mı? Ya da çözümünü bilen. Daha önce telefona soft dahil hiç format atmadım.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/699753/c20da9a6-0f84-44dc-8ca0-90b77e2ddecf.jpg

Mailleri kaldırınca telefon hafızasında (C:) yer açıldı ve sorun düzeldi. Sanırım mailler telefon hafızasına iniyor.

• öyle umuyorum bende
  • quote:

quote:

beyler şu benim kenarda duran N8 imi nasıl formatlarım,yani sıfır hale getirme işini nasıl yapabilirim.ne varya yok edip,ilk haline gelsin istiyorum,,herşey uçsun

nokia suite bağla kaancım..
    yazılımı yeniden yükle de..güncelleme kısmından
    telefon ilk günkü haline gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

quote:

nokia suite bağla kaancım..
    yazılımı yeniden yükle de..güncelleme kısmından
    telefon ilk günkü haline gelir..

yapayım çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 20772078207920802081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.