Bildirim
===> Nokia N8 | S^3 + 1/1.83' 12MP + Xenon + 720p + AMOLED + HDMI + USB OTG <=== (2134. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum elindeki cihaz orjinal mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Market arayanlara applist'i öneririm gayet güzel bir market ayrıca symbian vive var, oyun isteyende sis.mob.org bakabilir çok güzel oyunlar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Dostum elindeki cihaz orjinal mi?
usta benim telefonun büyük ihtimal alt taraf ve arka kasa değişmiş gibi gözüküyor hiçbir şekilde gps bağlanamadım, wifi çekimi de çok düşük bir alakası olabilir mi bluetooth'da bir sorun yaşamadım. -
Kasa değişimi yapılırken Wi-Fi ve GPS antenleri zarar görmüş olabilir. Sahteyse gerek malzemesinden gerekse duruşundan hemen belli olur zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Kasa değişimi yapılırken Wi-Fi ve GPS antenleri zarar görmüş olabilir. Sahteyse gerek malzemesinden gerekse duruşundan hemen belli olur zaten.
üst taraftaki imei kodu verdikleri çakma kutuya yapıştırılmış imei ile aynı, sorgulatınca n8 çıkıyor ithalat girişli orjinal. ama alt üst taraf rengi kasayla pek uymuyor gibi ve çok kolay soyuluyor mesela tırnakla çok hafif vursam hemen gidiyor direk soyuluyor derin izler var çok kolay iz alabiliyor istesem tırnağımla ortadan ikiye ayırırım. sanırım sahte. orjinal olup olmadığını anlamanın başka yolu varmı acaba, ifixit'ten baktım birkaç numara var iç tarafta, eğer tornavida bulursam açıp bakacağım nereleri değişmiş diye. bir de 150 tl verdim iyimi. alırken dikkat edin kasaya. mübarek telefonun heryeri sökülmüş heralde çözemedim.
ayrıca ekranın dışındaki metal görünüşlü çerçeve ilk aldığımda sıfır gibiydi, şu an yavaş yavaş soyulmaya başladı. ses açma kapama tuşu dışarıya doğru çıkmış biraz. kamera tuşuna çok zor basılıyor
-
quote:
birde kutuda imei yazan kağıtta made in hungary yazıyor, telefonun alt tarafında made in china
hangisi doğru bilemedim. -
quote:
alt tarafta nokia kom. aş garantisi yazıyor bu arada. sanırım alt taraf doğru. -
Aldığın telefonu sanırım çinliler bile beceremez yapmayı öyle bir anlattınki resmini atarmısın telefonun? -
-
Hocam benim Nokia N8 kilit ekranına geçince wifi bağlantısını koparıyor . Ben 7 / 24 bağlı kalmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? -
Yazılımsal bir sorun olabilir, İmkanın var ise CFW yüklemeni öneririm. -
Onu nasıl yüklüyoruz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Örnek olarak buna bakabilirsin hocam, Daha değişik olanlarıda var aynı sitede bulabilirsin aynı bölümde;https://www.****.com/forum/konu/n8-symbian-evols-fp3-01-12-2012.697466/ -
Teşekkür ederim hocam -
Hocam 2 farklı custom kurdum ama yine aynı -
Donanımsal bir durum olabilir o zaman hocam. -
Resmen yıkıldım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Hocam benim Nokia N8 kilit ekranına geçince wifi bağlantısını koparıyor . Ben 7 / 24 bağlı kalmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
artık tüm symbianlar öyle çalışıyor sanırım. nokia 808'dede aynısı yaşanıyor -
Teşekkür ediyorum hocam biran korktum acaba bozuk mu sattılar diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X