Şimdi Ara

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.484
Cevap
14
Favori
896.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: cayene

^^ Nokia N82 | S60 3.1 - 2.4' QVGA LCD | 5MP - Xenon Flash - AF | WLAN - GPS ^^

buldugum bir kac resim en ustteki reimdeki manyak guzel ama sanirim alltaki resimlerdeki gibi olacak

Bu klon çin malı

• n82 fotoları

• bi tane daha

• .

• bu sitede daha fazla fotoya ulaşabilirsiniz
  • telde xenon flash,wireles lan,3.5 mm jack girişi stero hoperlörler bulunuyor.yana çevirince ekran da dönüyor.

• ben begenmedim nokia gene buyuk telefon fobisini devam etiriyor
  • özellikler güzel tip berbat!!!!!1
  • güzel telefon bi bende yok
  • 90 mb free ram ve usb den şarj olayıda telefonun cazibesini artıran özellikleri arasında

• onu bunu bırakın ne zmn alıyoruz :)))
  • bu arada wifi varmı sorularını soranlara, telefonun ekranındaki wifi arama seçeneği cvp olmuştur

pil bilgisi varm ıacep?
  • tıp ıgrenc olmus...sony e benzemiş
  • fena değil aslında beyendim ben bunu
  • siyah renk çok daha fazla yakışacaktır.
  • ben şahsen beğendim telefonu(tasarım dahil)...
    eminim telefon çıktığında şimdi "çok çirkin", falan deyip telin tipini beğenmeyenler de çok sevecek ve gidip alacak.
  • brz ilginç gibi ama telefonun tipi ben ce çok iyiolmazsa kapak falan alırız.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.