aaaaaaaaah aaaaaaaaaah aklımda n95 varken bi de bu çıkacak ne desem bilmemki...
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
en önemlisi pil... nasıl olcak acep?
Kim bilir. Belki de N95'ten en büyük farkı bataryası olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
quote:
ya ben wi-fi gps olsun istemiom gps olsunda wi-fi olmasın ya özellik olunca kullanmak gerekio oluncada pil bitio hem fiiyatı artıyo sırf kamera olsa 1200 gibi açılır şimdi 1400-1500 gibi duruyo
banane yaa banane banane!!
quote:
quote:
quote:
ya ben wi-fi gps olsun istemiom gps olsunda wi-fi olmasın ya özellik olunca kullanmak gerekio oluncada pil bitio hem fiiyatı artıyo sırf kamera olsa 1200 gibi açılır şimdi 1400-1500 gibi duruyo
Wi-fi -bana göre- günümüzün ve geleceğin telefonları için olmaması halinde telefonun eksik olacağı bir özellik
ya aslında öle tabi ama nokianın huyunu bilion yoksa nie olmasın wi-fi pili ii olsun alırım (belki )
quote:
quote:
quote:
quote:
Wi-fi -bana göre- günümüzün ve geleceğin telefonları için olmaması halinde telefonun eksik olacağı bir özellik
evinde ve işyerinde 24 saat internet olan benim için hiçde cazip değil wi-fi,kusasım geldi artık internetten
quote:
Orjinalden alıntı: Dreamboy
evinde ve işyerinde 24 saat internet olan benim için hiçde cazip değil wi-fi,kusasım geldi artık internetten
Evinde veya işyerinde değilsin. Bulunduğun yerde kablosuz internet mevcut Ve internete girmen gerekiyor. Ne yapacağız
normal şebekeden giremessin tabi girerisen de ona aynı şekilde karşılık verir
quote:
pil aynı olacak gibi geliyor. (n95)
dostlarım ben yabancı sitelerden yaptıgım arastırmalara göre bu telefonda wi-fi var......
quote:
Orjinalden alıntı: ssmuho
dostlarım ben yabancı sitelerden yaptıgım arastırmalara göre bu telefonda wi-fi var......
ihşallah...
quote:
Orjinalden alıntı: ssmuho
Kaynak link verebilir misin ? Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla.
29 ağustosu merakla bekliyorum.Telefonun gerçek fotolarını merak ediyorum.Yıllar önce Nokia'dan Sony'e geçmiştim bakalım bu telefon beni Sony'de Nokia'ya tekrar döndürebilecekmi
quote:
normal şebekeden giremessin tabi girerisen de ona aynı şekilde karşılık verir
intomobile.com un editörü stefan ın verdiği bilgi :
Next up is the N82, a monoblock: S60 3rd Edition Feature Pack 1, WiFi, 16 Million color 320 x 240 screen, 3G 2100 MHz, Bluetooth with A2DP support, GPS, TV Out, 5 megapixel Carl Zeiss lens with a Xenon flash! Expected to launch 4Q 2007.
Dimensions: 112 x 50.2 x 17.3 mm with a weight of 120 grams.
Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
intomobile.com un editörü stefan ın verdiği bilgi :
Next up is the N82, a monoblock: S60 3rd Edition Feature Pack 1, WiFi, 16 Million color 320 x 240 screen, 3G 2100 MHz, Bluetooth with A2DP support, GPS, TV Out, 5 megapixel Carl Zeiss lens with a Xenon flash! Expected to launch 4Q 2007.
Dimensions: 112 x 50.2 x 17.3 mm with a weight of 120 grams.
Saygılarımla.
Stefan yazdıysa vardır bişey.
quote:
Orjinalden alıntı: PHI Stefan yazdıysa vardır bişey.
İnşallah. Bir de "bekleme süresi 350 saat" gibi bi şey yazsa ya
Saygılarımla
K serisi sony ler hiçbir zaman N73 ün foto netliği ve baskı kalitesini veremedi.