quote:Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85 pm Mesajınız ve tarafıma gönderilmiş olan diğer özel mesajların hepsi cevaplanmış olup, cihazım için satış işlemi devam etmektedir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 3GS 8GB (Satılmıştır) Iphone 4 16GB (Satılmıştır) Nokia E72 (Satılmıştır)
quote:Orijinalden alıntı: dj123 adaşıma kefilim :) Teşekkür ederim Emreciğim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 3GS 8GB (Satılmıştır) Iphone 4 16GB (Satılmıştır) Nokia E72 (Satılmıştır)
quote:Orijinalden alıntı: alikiziltoprak Telefon çok iyi. Bu ayarda bir telefon arasaydım, almayı düşünürdüm. İyi satışlar dilerim. Yorumunuz ve dileğiniz için çok teşekkür ederim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 3GS 8GB (Satılmıştır) Iphone 4 16GB (Satılmıştır) Nokia E72 (Satılmıştır)
quote:Orijinalden alıntı: righteous@ bi ilan ancak bu kadar güzel verilebilir,tebrik ederim Elimden geldiğince, bilgilendirici bir ilan hazırlamaya çalıştım, başarılı olabildiysem ne mutlu Yorumunuz için çok teşekkür ederim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 3GS 8GB (Satılmıştır) Iphone 4 16GB (Satılmıştır) Nokia E72 (Satılmıştır)
Cihazımın satım işlemi gerçekleştirilmiştir, iki taraf için de hayırlı olması dileğiyle Ek olarak, ilanımla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 3GS 8GB (Satılmıştır) Iphone 4 16GB (Satılmıştır) Nokia E72 (Satılmıştır)