Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N82 & N86 karşılaştırma ve N86 fotoğraf örneği:

http://www.allaboutsymbian.com/news/item/9305_Quantifying_the_improvements_i.php
  • TIPA ödülü almış cihaz. Kahrolacam ya. Doğmamış çocuğa don biçmek değil de ne?

Ayrıca 3 senedir Nokia'nın alması da şaşırtıcı.

N80, N95, N86

N95 hakkıyla haketti ama diğer ikisi tırışka...
  • Haziranda mi cikiyor bu cihaz piyasaya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

TIPA ödülü almış cihaz. Kahrolacam ya. Doğmamış çocuğa don biçmek değil de ne?

Ayrıca 3 senedir Nokia'nın alması da şaşırtıcı.

N80, N95, N86

N95 hakkıyla haketti ama diğer ikisi tırışka...

reis aynen katılıorumm hele n80 nin alması beni deli edio yahww
  • foto örneklerinde değişken diyafram aralığı olması karanlık ortamda n86 nın daha aydınlık çıkartmasını sağlamış.ama zaten öyle bi ortamda xenon flş varken niye kullanmayayım ki
    ayrıca fokus uzunluğu n86'da 4.61 mm, neredeyse 6630'la aynı olacakmış onda 4.5 mm
  • tahmini fiyatı ne olur bu telefonun hoşuma gitti alabilirim
  • kimse ilgilenmiyor mu telefonla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 25 Nisan 2009; 11:27:48 >
  • N82 almadan önce ilgilenmiştim sonra beklemekten sıkıldım.fiyat olarak 1200'den aşağı girmez bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: mh.

n95 8gb den sonra nokia pek adam akıllı tel çıkarmadı.. n96 alacaktım araştırdım ve artık pek sıcak bakmıyorum n96 ya..

inşallah gine bir çığır açıp n95 ve n95 8gb gibi piyasayı sallar bakalım dört gözle bekliyorum..

Aynı düşüncedeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: şugar_klavyeci

N82 almadan önce ilgilenmiştim sonra beklemekten sıkıldım.fiyat olarak 1200'den aşağı girmez bence

öyle olursa eğer pahalı olur bence, sizce?
    N97'nin fiyatının uçuk olacağı belli ben olsam bu modelin fiyatını biraz daha uygun yapardım
  • bende pek emin değilim ama nokanın ilk 8mp karaya sahip modeli olduğu için onu yüksek fiyattan satmaları büyük ihtimal
  • cihazdaki kickstand aktif biçimde kullanılabiliyormuş. yani kameranın orda yan dursun diye 1 zımbırtı varya, işte onu açtığında seçenekler var. galeriyi aç, maps'i aç vs

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi  <===
  • Ben de N85 düşünüp vazgeçen ve bu telefonu bekleyenlerdenim.

Nedenlerine gelince;

Aslında bana 5 Mpix yeterli. ama telefonun tasarımında bazı kilit noktalar var. Şöyle ki;

1. Telefonun tuşları düz değil ve basması daha kolay.
    2. Ön yüzde metal çerçeve var. Kenarları daha belirgin. Muhtemel bir düşmede daha koruyucu olacaktır.
    3. Ön yüz tuşları N85 gibi dayanıksız görümüyor. Örneğin araştıranlar bilir n85 te c tuşunun ve alt saçim tuşlarının hassaslığını.

Sırf bu yüzden bu telin tasarımı çok hoşuma gitti. Ama hala gelmedi. 900 liraya kadar bu teli alırım.
  • Kickstand olayıda iyiymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vincent Lord

Ben de N85 düşünüp vazgeçen ve bu telefonu bekleyenlerdenim.

Nedenlerine gelince;

Aslında bana 5 Mpix yeterli. ama telefonun tasarımında bazı kilit noktalar var. Şöyle ki;

1. Telefonun tuşları düz değil ve basması daha kolay.
    2. Ön yüzde metal çerçeve var. Kenarları daha belirgin. Muhtemel bir düşmede daha koruyucu olacaktır.
    3. Ön yüz tuşları N85 gibi dayanıksız görümüyor. Örneğin araştıranlar bilir n85 te c tuşunun ve alt saçim tuşlarının hassaslığını.

Sırf bu yüzden bu telin tasarımı çok hoşuma gitti. Ama hala gelmedi. 900 liraya kadar bu teli alırım.

bende bekleyenlerdenim..

innov8 alayım dedim kızağı açınca telefon değil mübarek, resmen kütük parçası..
    ama özellikleri muhteşem.. kabalığını içime sindirebilsem alacaktım ama sindiremedim şimdilik...

bakalım dünya gözüyle bide n86 yı görelim kesin kararı verecez...

tam türkiyeye giriş tarihi belli mi acaba???

• İnceleme:

http://www.mobile-review.com/review/nokia-n86.shtml

foto örnekleri vs herşey.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.