Şimdi Ara

===> Nokia N86 | Ana Başlık - 8mp - 2.6' OLED - 8GB - GPS - Wi-fi <=== (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.032
Cevap
4
Favori
289.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaça girecek acaba piyasaya ? 1.5 milyar civarı olur kesin.
  • euroya bağlı ama ben 1200 ü geçeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Uygulama geçişlerini, aynı şekilde ekran değişimlerinde yatay modda görülen yumuşak geçişi ve de klavyenin kademeli aydınlatmaya sahip olması çok hoşuma gitti.. Bazen bu tip küçük ayrıntılar cihazların albenisini çok büyütebiliyor..

Evet. Mesela N95'in 2. sürgüsündeki multimedya menüsü baya güzeldi. N82 & N95 8GB'da revizyona gittiler. FP2'lerde de değişti.

Yazılımsal şeyler ama güzel gösteriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

euroya bağlı ama ben 1200 ü geçeceğini sanmıyorum.

Bende umuyorum gecmezde alırım bende ins. 1.5 falan olursa zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hata_I -- 19 Şubat 2009; 16:16:10 >
  • Nokia N86 dosya paylaşımı için yüksek hızda bağlantı içeriyor. 2009’un ikinci çeyreğinde satışa sunulacak olan ürün vergiler ve gümrük eklemeleri hariç 375 euro fiyata sahip.

Kaynak : Chip

Euro yu 2 liradan hesaplarsak 750 lira eder vergiler gümrük ne kadar olur hiç bir tahminim yok fakat 1100 dolaylarında olacak sanırım.
  • merak ediyorum bu nokia n82den sora düzgün ve özgün bi tel çıkarıcakmı?

n82 dışında bütün modellerbirbirinin aynısı sadece çeşit var okadar... birde işlemcisinde iyileştirme...
  • 149 gram fazla değilmi
  • Be hiç takılmadım ağırlığa şuana kadar. Hissetmiyorum ki. Gramlardan bahsediyoruz burda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

149 gram fazla değilmi

bana görede ağır ama plastik kasa kullanıp hafif olması mı yoksa kaliteli metal malzeme içeren ağır bir telefon mu dendiğinde kaliteli malzeme olanı seçerdim. işte önümüzde kocaman 5800 örneği var cihaz 108gr. tamamen plastik kabın ayrılması ses gidip gelmeler plastik ne kadarda olsa esnek bir malzeme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abc=12

merak ediyorum bu nokia n82den sora düzgün ve özgün bi tel çıkarıcakmı?

n82 dışında bütün modellerbirbirinin aynısı sadece çeşit var okadar... birde işlemcisinde iyileştirme...

su surgu olayi oldugu surece nokia nin kafasi cok agriyacak GIBI....
  • yaw telefona hiç sıcak bakmıyorum bunun idou ile de çok fazla ilgisi var 12 megapixel diye duyurdu dokunmatik ekran cart curt ardından nokia bunu çıkardı gerçekten hiç ilgimi çekmedi tabi nokianın klasikleşen modallerine benzemesi de var ama idou bozdu bu cihazı bana göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: master88

quote:

149 gram fazla değilmi

bana görede ağır ama plastik kasa kullanıp hafif olması mı yoksa kaliteli metal malzeme içeren ağır bir telefon mu dendiğinde kaliteli malzeme olanı seçerdim. işte önümüzde kocaman 5800 örneği var cihaz 108gr. tamamen plastik kabın ayrılması ses gidip gelmeler plastik ne kadarda olsa esnek bir malzeme.

kesinlikle metal tercihimdir plastikten çok çektim bu zamana kadar he bi de unutmadan n96 kullanan arkadaşlar kameranın çevesin tv video vb... izlememiz için tasarlanmış bi ayak var onu açıp parmağınızla hafifçe çekin arka plastik kısmını tak diye elinize geliyo...ig renc bi durum

• quote:

Orjinalden alıntı: n96zede

quote:

quote:

149 gram fazla değilmi

kesinlikle metal tercihimdir plastikten çok çektim bu zamana kadar he bi de unutmadan n96 kullanan arkadaşlar kameranın çevesin tv video vb... izlememiz için tasarlanmış bi ayak var onu açıp parmağınızla hafifçe çekin arka plastik kısmını tak diye elinize geliyo...ig renc bi durum

bu modele bende pek sıcak bakmıyorum yani bana N95 8GB telefonumu sattırıp bunu aldıracak birşey değil. bu tür telefon almamış kişiler için seçenek olabilir.

• 375euro gibi bi rakam duymak sevindirici. Beyaz olanına özelliklede krom çerçevesine hasta oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

375euro gibi bi rakam duymak sevindirici. Beyaz olanına özelliklede krom çerçevesine hasta oldum

375€ türkiyeye girince kim bilir ne kadar şişecek 1000tl altında olmayacak ve çıktığı dönemde piyasa dokunmatik telefon dolu olmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 19 Şubat 2009; 23:55:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Papagans

BEnce güzel cihaz olacak

Bu nick ne yaa koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thathurts

quote:

BEnce güzel cihaz olacak

Bu nick ne yaa koptum

bende görünce koptum ama ses çıkarmamıştım
  • quote:

quote:

quote:

BEnce güzel cihaz olacak

Bu nick ne yaa koptum

bende görünce koptum ama ses çıkarmamıştım

muhahahahaha koptum yha

• quote:

quote:

BEnce güzel cihaz olacak

Bu nick ne yaa koptum

1i benim fake'im olmak istemiş. Ben de gördüm de ses etmedim.

Dünya kadar foto: (Baya var.)
    http://dailymobile.se/2009/02/20/nokia-n86-pictures/

• quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

quote:

Orjinalden alıntı: n96zede

dostum kesinlikle katılmıyorum bu konuda idounun 12 mp olması çok çok büyük farklar yaratıcaktır görürsün ki n96 nın 5 mp li ile çektiği resimleri bi bak istersen noiseden geçilmiyo...nokia liderliği yavaş yavaş kaybediyo ..ben de nokia dan başka tel kullanmam diğenlerdenim ama n86 gibi pişirip pişirip önümüze aynı model tel çıkarıcaklarsa yapcak başkada bişi bulamıyorum ayrıca 5 mp bi tel için iyi ama asla yeterli olmaz

http://2009.nseries.com/images/custom/skaterBig.jpg

N86 ile çekilmiş bir resim. Bak bakalım senin için yeterli mi, sana göre noise oranı nasıl

N86 ilk 8 megapiksellik Nokia cihaz olmasının yanında, ilk 28mm'lik geniş açılı lense sahip olan cihaz. Diyafram değeri F2.4/3.2/F4.8 arası değişebilen, bu yüzden kötü ışık koşulları altında piyasadakilerden çok daha başarılı olması gereken bir cihaz. Ayrıca Nokia 3. nesil LED'lerden kullanıldığını ve 3.5 mt'ye kadar menzili olduğunu öne sürüyor. Ayrıca bu cihazda N82 hariç tüm diğer Nokia cihazlarından farklı olarak, mekanik bir obtüratör var. Ne gibi bir fark yarattığınıhttp://www.symbianstories.com/2009/01/n82-vs-n95-8gb-is-it-just-xenon-or.html adresinde görebilirsin.

Sence "pişirip pişirip önümüze konan aynı model"lerden biri mi yoksa bir kaç adım ötede olan farklı bir cihaz mı?

Edit: Arkadaşlarwww.mobile-review.com daki N86 telefonunun çektiği fotorafları indirip bakıyorum özellikler kısmına baktığımda hepsinde kamera modeli N85 yazıyor ne iş bu. Ayrıca Fotorafları 8 MP kalitesinde değil bunuda şöleğim fotoraflara zoom yapıp baktım şu ana kadar çıkan en kötü 8MP kamera bunda demek zorundağım

Cidden N86 olan bir telefonun neden kamera modeli N85 gözüküyor çektiği fotoraflarda

Gece bekcisi belki kızcaksın ama bu şekilde piyasaya çıkarsa bu N86 nokia firmasının kucağında patlar. Olmaması gereken yerlerde çok noise var. Fotoraflardaki nesnelerin etraflarına dikkatli bakın noise var çoğunda genel olarak. Açıkcası şaşırdım N86 kamerasının böle olduğunu görünce. En azından başka firmalarınki gibi bekliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Şubat 2009; 22:19:55 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.