Bildirim
Nokia N86: Yeni Firmware ile Yüz Tanıma Desteği Geliyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
çok güzel bi özellik bence.. telefon kendiliğinden fotolara etiketleme yapabilir gibime gelio..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 17 Eylül 2009; 12:44:36 > -
Bugün bende n86 sahibi oldum...n85 rezaletini çektikten sonra n79 la biraz huzura ermiştim ve n86 ile ilk günüm vukuatsız geçti...foto kalitesinde fazla birşey beklemiyodum....n79un gündüz 5mpx ile n86 gündüz 8mpxli aynı kalitede ..Fakat loş ışıkta ve gece çekiminde n79dan kesinlikle daha iyi (Şu an 10 versiyonluyum).....yeni firmware ile yüz tanıma özelliği yanında fotolarda baya iyileşmede olacakmış...internette örnk resimlerde samsungun pixon modelleri kadar iyi çektiğini gösteren resimler ama.....Umarım bu haberler internetteki yabancı spekülatörlerden biri değildirde bizi kafaya almıyolardır... -
daha önce telefonun özelliklerinde yazmayan bir özelliği sonradan firmware eklemesi nokianın pek huyu değildir.bu nokia n86i diye yeni bir model olmasın -
kamerası olan her bilgisayara küçük bi yazılım yükleyerek elde edilen yüz tanıma teknolojisi halihazırda zaten ön kameraya sahip telefonlara da pekala uygulanabilir.
ek bir donanıma ihtiyaç olmadığından dolayı mevcut birçok modele de kolayca uygulanabilir.
hand wave uygulamaları ile zaten bunun yolu epeyce önce açılmıştı.nokia bunun için geç bile kaldı.
bence aham şaham bi yenilik değil. -
niye en başta eklememişki -
wallaha bu özellikle n86e gelirse çok baba olur
nokia üstüne basa basa söylüyor n86 foto ağırlıklı bi cihaz diye
olmazsa olmaz bi özellik -
Yüz Tanıma Desteği ile Yapılan Örnek Foto Çekimi:
bu arada linkte farklı bişi dikkatimi çekti çoğu yere N98 yazılmış.. N98 die bi cihaz bile yok ki ortamda bu neyin nesi acaba -
n86 kullanıcısıyım. teli alalı 1 hafta olmadı bile . merak ettiğim kamerayı açtığımda bir kaç defa kilitlenme oldu. bataryayı çıkartmak zorunda kaldım. sizce yazılımsalmı yoksa donanımsalmı.
bu arada teli merak edenler için bende yorum ekleyim.. tel kullanışlı. malzeme olarak içiniz rahat olsun nokia kalite kullanmış bu modelde, şekil olarak
o kadarda iyi değil n95 den kibar denilebilir. şarjı 3 gün hatta 4 günü buluyor . gece video ve fotoğraf çekimi harika çok beğendim.
bundan önce n95 8gb kullanıyodum herkese iyi günler.. -
arkadaşlar bende n86 aldım yaklaşık 5 hafta önce, versiyonu sadece 11'e güncelleyin. 20.115de telefon zulüm haline geliyor, hiçbir özellik doğru düzgün çalışmıyor nokia kullanıcı forumlarınada bakarsanız sayfalar dolusu hata bildirimi var. -
eger bu haber gercekse nokia kendını astı demektır cunku yukarıda arkadasın dedıgı gıbı N86i diye duyurması lazımdı... -
öyle bi gerekliliği yok nokianın basit bi olay zaten -
bu özellik yok muydu? şaşırdım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X