Şimdi Ara

Nokia N9 için v1.2 sürüm numaralı güncelleme yayınlanmaya başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
15.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E71 cıktıgı hafta almıstım 3g destegi ile goruntulu konusa bilişyordu, Benim eski suan yedek telefonumun torununun torunun torunu yazılım goncellemesi ile mi anca goruntulu konusmaya baslamıs peh; Bu arada iphone sebeke uzerinden ve wifi ile goruntulu goruse biliyor..
  • @erci güncelleme konsuunda gecikildiği görüşünde sana katılmıyorum android e lg nin yazılım güncelleme örnekleri varken sony nin xperia x10 modellini güncellerken htc nin bazı yarıda kalan telefonları varken ben gecikildiğini düşünmüyorum ama nokia nın geç kaldığına meego yu yukarılara taşıma imkanı varken hele intel ve asus desteği arkasındayken arkasındaykenbu imkanı geri çevirmesini bende anlamıyorum
  • Android, İO5, Win7 (Win8 de yakında) varken megoo işletim sistemli ve tarihin ilk ve son megoo lu telefonu olan N9 a kim 1400 lira verir... Yaw kim ne yapsın bu telefonu... Alıp herhalde koleksiyon yaparlar..... benim tahminim bu. Ama nokia böyle bir telefonu bile satabiliyorsa herşeyi satar bu ülkede Nokiacılar sağolsun.
  • Ben alıyorum kardeşim var mı diyeceğin? Adamlar görsel olarak güzel bir telefon yapmışlar. Dokunmatik özelliği inan iphone kadar hassas. Telefona binlerce uygulama atıp kullanmayan insan da değilim. Çok güzel oyunlar oynayabiliyorum. İnternetim çok hızlı telefonun görüntüsüde güzel. Hayır nedir bu ya kim alır kim eder her alanı enayi yerine koymalar? Telefon hoş 1238 tl ye aldım. Ha bu para eder mi etmez mi onu tartışın ama yok kötü telefon yok kim alır hasetinizden çatlayın
  • Güncelleme bence her daim iyidir sonradan farkedilen hatalar,eksikler,yanlış kodlar,kullanıcı açısından sorun olur bunların bu yoldan düzeltilip optimizasyon yapılması iyi..Bu güncelleme 284mb olduğğuna göre baya hata veya eksikler giderilmiş.
  • Madem Nokia'yı sevmiyorsunuz ne işiniz var Nokia konusunun içinde?...
  • İyi ki Nokia N9 almışım, sabırsızlıkla bekliyorum, cihaz daha da çok güzelleşecek, PR1.1 güncellemesi 2011/11'de gelmişti, PR1.2 güncellemesi 350 çeşit yenilik ile 2012/03'ta geliyor yani ort. 6 ayda güncelleme almışız bu da platformu gözden çıkarılan bir cihaz, Nokia Symbian/Meego platform desteği için 3000 mühendis taşarona verdi ve 2016 yılına kadar desteğini/güncellemesini sürdürecek, N9 gibi bir telefonun hastasıyım, çok pratik ve kullanımı rahat, N9 kasasında aynı özelliklerde Symbianlı 801'i bekliyorum, onu da alacam çıkınca bir tarafta Meego diğer tarafta Symbian Belle/Carla/Donna... tadına doyum olmaz zaten 2016 yılına kadar ve sonrasında da telefonlar eskir gider.
  • Nokia ne kadar geride kalsada n9 inceleme fırsatım oldu beni al diyesi gercekten var ama bekletilerimi karsilayamayacagi için gerekli değil ama telefonun cidden malzeme kalitesi iyi.
  • megoo gelcegin 1 numarası olacak arkasında intel ve son yapılan anlaşmayla samsung var samsung bada yı megoo ya entegre edip megoo olarak devam edecek yakın zaman herkes görecek megoo yu hele ki samsung yakın zmanda çıkacak telefonlarında kullanacagını açıkladı bekleyin görün
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsG

Madem Nokia'yı sevmiyorsunuz ne işiniz var Nokia konusunun içinde?...

tamam ciğerim , bundan sonra nokia yerine senden izin alırız ..emredersiniz paşam
  • Check out first FM Radio application in the OVI Store for N9.http://fm-radio.mobi
  • poly-carbon kasa bir ilk, çizilmez cam (gorilla) ,swipe .. 10numara !
  • bende vAR ama satacam maddi sıkıntım var almak isteyen arasın telim 0543 643 43 00
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

poly-carbon kasa bir ilk, çizilmez cam (gorilla) ,swipe .. 10numara !

arkadaş çok doğru demiş kasa o yok olarak daha iyisi ve samsungunda meegoya geçme ihtimali yüksekken siz neyin tartışıyorsunuz ?
  • radyo olsaymis iyiymiş. Bugün gördüm kaliteli kasa ekran falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia N9 için v1.2 sürümü nasıl yükleyebiliriz görüntülü konuşma yapılması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

radyo olsaymis iyiymiş. Bugün gördüm kaliteli kasa ekran falan

Radyo artık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

Radyo artık var.

demek ki harici kart girişi ve flashplayer desteği hariç herşey var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

Radyo artık var.

demek ki harici kart girişi ve flashplayer desteği hariç herşey var

flash ta geldi fakat mozilia da aktif
  • n9 un ön kamerası fotoğraf çekiyormu bu güncellemeyle beraber...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.