Şimdi Ara

Nokia n900 vs HTC HD 2 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu iki telefondan secim yapmak zorunda kalsaniz hangisini secerdiniz ?

• İki cihazda donanım olarak çok iyi. İşi bitiren işletim sistemi.
    Maemo'nun arayüze ve kullanımı çok güzel. Ama eksikleri var. App sayısı şu an için kısıtlı...

HD2 ise işletim sistemi app olarak çok iyi ama o da bildiğimiz can sıkıcı(kendi düşüncem) WinMo.

Benim tercihim Nexus One veya iPhone 3Gs olurdu...
  • yorumun icin sagol

suanda benin htc hd2 hosuma gidiyor

baska yorum var mi ?
  • Nokia daha iyi. HTC de aksesuar sorunu yaşayabilirsin. Ve servis ağı.
    Nokianın servis heryerde
  • Nokia
  • HD2 donanım olarak çok iyi ama WinMo kullanmak biraz sabır ve emek işi. Sizin için sorun yoksa tabiki HD2 alınabilir.

Maemo için bence daha beklenmeli. Eksikler kapatıldıktan sonra çok güzel bir işletim sistemi olacağı belli.

Cihazı Türkiye'de kullanacaksanız zaten N900 Türkiye'de satılmayacak. Yurtdışından getireceksiniz sanırım. Dolayısıyla garantisi olmacak.
    Yani servis derdiniz olmayacak.

Ben halen tercihinizin Android'den yana olmasını tavsiye ederim. Sanırım iPhone'a uzaksınız. O yüzden en iyi tercih Android'dir. Android cihaz olarakta ya Droid yada Nexus One derim.

quote:

Orijinalden alıntı: mymobile

Nokia daha iyi. HTC de aksesuar sorunu yaşayabilirsin. Ve servis ağı.
    Nokianın servis heryerde

Servis? N900 Türkiye'de satılmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 23 Ocak 2010; 12:27:36 >

• arkadaslar almanyada yasiyorum cihazin 2 yil garantisi olacak (nokia n900)

iphone da hosuma gidiyor fakat iphone 'nun 3 megapixel kamerasi oldugundan biraz kafami karistiri resim cektigi zaman kalitesi ne olur bilmiyorum
  • Bence Maemo alınacaksa bir sonraki cihaz beklenmeli. Mevcut olumsuzlukların bir cogu giderilecektir.
    Asus P535 ve HTC Diamond deneyimlerimden sonra WM den tamamen soğudum. WM7 gelene kadar bence uzak durulmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Bence Maemo alınacaksa bir sonraki cihaz beklenmeli. Mevcut olumsuzlukların bir cogu giderilecektir.
    Asus P535 ve HTC Diamond deneyimlerimden sonra WM den tamamen soğudum. WM7 gelene kadar bence uzak durulmalı.

Evet bence de Maemo için bir sonraki cihaz beklenmeli.

quote:

Orijinalden alıntı: Fr3cH

arkadaslar almanyada yasiyorum cihazin 2 yil garantisi olacak (nokia n900)

iphone da hosuma gidiyor fakat iphone 'nun 3 megapixel kamerasi oldugundan biraz kafami karistiri resim cektigi zaman kalitesi ne olur bilmiyorum

iPhone'la çekilmiş fotoları forumda bulabilirsiniz. 3Gs oldukça güzel fotolar çekiyor. Tabi fonksiyonellik yine düşük ama extra programlarla eksiği kapatabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 23 Ocak 2010; 17:46:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.