Şimdi Ara

***NOKIA N91 İNCELEMESİ***(TELEFONDAN GÖRÜNTÜLER VE ÇEKTİĞİM RESİMLER) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
40.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wireless la ılgılı problem yasayan varmı?? rıca etsem bna gereklı olan ayarları pm olarak atabılırmısınız tesekkurler arkadaslar
  • ilk bağlantıda ayarları telefon zaten kendiliğinden yapıyor
  • scarycanary ;

telefon arkadasımındı bıdaha denıyelım bn pocket pc kullanıyorum dıye ısın ıcınden cıkamadık tesekkurler
  • ben 1 haftadır n91 kullanıyorum. İşim icabı her türlü telefonu kullandım. se, imate, samsung, lg.. ve bunların hemen her modeli. 1,5 yıldır da genel olarak p910i kullanıyordum. cihaz çok stabil. kilitlemek filan epey zordu. Ama benim ihtiyacım yüksek hafıza olduğundan n91 i tercih ettim. evet cihazda sorunlar var. örneğin bir mp3 dinliyordum bi an durdu sonrasında desteklenmeyen dosya tipi filan gibi hatalar vermeye başladı. ne kadar doğrudur bilmem ama genelde hataları pili epey azaldığında veriyor. evet ekran kalitesi de çok iyi değil ama bence cihazı çok yormasın ve hatta pili çok tüketmesin diye ekran biraz daha kötü tutulmuş olabilir. Bu kadar kötü özelliğe rağmen ben çok sevdim cihazı. öncelikle kendi ihtiyacınızı belirlemelisiniz. ben bir telefondan ne bekliyorum diye sormalısınız. ben hafıza ve mp3 player için n91 i rakipsiz görüyorum. Ayrıca bence hiçbir telefon 800 milyon tl den fazla para etmemeli ve kimse o kadar fazla para vermemeli. tabi benim durumumda şirket saolsun demek kalıyor:)

Bu arada wireless özelliği ile ad hoc bağlantı kurarak dosya alışverişi yapabilen var mı?

• Bu resimlerde gördüğüm flash oynatıcısı bilgisayardaki gibi mi işlev görüyüor? Aynı şey değilse ne işe yarıyor? Bu arada ilk sayfadaki resimlerde 2 Fast 2 Furious şarkıları vardı. Onu arkadaş bana pm ile linkini verebilir mi?
  • arkadaşlar, cihazı dün uzun süre kurcalama şansım oldu..
    hayal kırıklığına uğramadım dersem yalan olur. bir kere çok ağır ve hantal duruyor.. 1.90lık bir basketbolcunun dev gibi ellerinde bile takoz gibi sırıtıyor. Ses çıkışı (Sennheiser kulaklıkla) öyle abartıldığı gibi değil.. Yani bugün piyasada bu cihazla aynı seviyede ses veren onlarca cihaz var. Fakat iyi taraflarıda yok değil. Görüntü kalitesi beni fazlasıyla tatmin etti. Menü geçişleri falan yeterli hızda.. Wlan gayet başarılı. Internet tarayıcısı Win. Mobile kullanan telefonlardan aşşağı kalır yanı yok..
    sonuçta bence 1400lirayı hakeden bir telefon değil fakat eğer metal dış yüzey takıntınız varsa alınabilir..
  • N91'in Wi-Fi'si iyiı mı?
  • benimde n91 bir acayip bir telefon bence süper birsey yani tuslarida okadar zor degil alisiyor insan bana cok kolay geliyor yani radyoyu acamiyorum ama nedense ya ama tek kelimeyle harika yani ama oyun felan bulamadim ya temalarda az neden acaba bilen varmi
  • arkadaşlar ne olur cevap verin bu telefonun ekran netliği nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan_funfighter

arkadaşlar ne olur cevap verin bu telefonun ekran netliği nasıl?

güzel
  • arkadaslar benim n91 de tema sorunum var bu telefon her temayı acmıyor nasıl derseniz 10 tema indirin hepsi n91 için uyumlu diyorlar ama 10 tanesini 4 nü acyor tema kurduktan sonra tema acılıyor ama menü bolümünde telefonu beklemeye getirdigimde tak hemen orjinal temaya dönüyor mecburiyetten siliyorum ama 4 ü sorusuz ama bunu hep böyle olması benim canımı sıkıyor bu telefon böyleyse işimiz iş
  • İyi Bir inceleme bendede var bir tane ama su anda servıste hastalanmıs kendısı para ıadesı yapacaklar yıne aynısından alıcam
  • aynı sorun bendede oluyordu arkadasımhttp://www.nokia.co.uk/nokia/0,1522,,00.html?orig=/softwareupdate bu adresten telefonun versıyonunu yukselt hersey yoluna gırecek
  • atkınlestıme anahtarı dıye bır ayar var uygulamalarda onu kaptman gerekıyor sorunun cozulur

quote:

Orjinalden alıntı: oktemusumi

telefonu dun aldm. aldıqım qibi de software update ini yaptım. Telefonu aldıımda da içinde 75dklık live8 konserlerinden videolar wardı. software update ı yaptktan sonra bu videolaruı açmaya çalıştıqımda "..." için etkinleştirme anahtarı yok. etkinleştirme anahtarı alınsın mı ? yazıor. ben de evet die ceap weriorum ... daha sonrta internete baqlanıyor ve the request failed hatası werior. aynı hatayı ya da benzerini yaşayan ya da sorunun çözümünü bilen warsa lütfen yardm edin ... bu arada videolar mp4 formatında realplayer mp4 oynatıo mu ?

• ya allah aşkına bu topic neden ilgi görmüyoo ssadece 4 sayfa..yazık yaaa***
    bakın n91 alcazz sorular sorcaz kullananlara ama hiç kimse yok sanki....

nese biz gene de soralım da belki birileri cevaplar...

1)n91 de yanılmıyosam radyodan kayıt özeliiği varmış???? eer kayıt yapılabilyosa bu hangi formatta oluyo...
    mp3? wav? aac

2)bu kayar kapağında zamanla bi oynama gevşeme oluyo mu?

3)daha önce bi arkadaş bu müzik tuşlarınn zamnla renklrnn attııı yani o grisinn kaltıgı(çizikler) yerine siyah kötü bir görüntünün geldiğini söylemşti-bu doğru mu başka kmsenn de başına geldi mi böle bişey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkangs -- 2 Ekim 2006; 5:50:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Nokia nın müzik editionu olmuş.
    Bu incelemeden sonra N91 in bana göre olmadığına karar verdim. Saolasın.

+1
  • n91de radyodan kayıt yok diye biliyorum
  • bende hong kongdan gelme bir n91 var, normalde wireless lan'inin oldugunu biliyorum bu telefonun ama benimkinde cidden yok. new yorktayim suan, burdaki nokia magazasindakilere gosterdim, hayret verici, onlarda sasirdi, bulamadi. bunun nedeni ne olabilir? software surumu ile bi ilgisi olabilir mi?
  • 1 radyodan kayıt ozellıgı yok

2 kapak oynama kesınlıkle yapmıyor

3 muzık tuslarındakı boya kalkıyor onu da servıs garantıden degıstırıyor

quote:

Orjinalden alıntı: mertkangs

ya allah aşkına bu topic neden ilgi görmüyoo ssadece 4 sayfa..yazık yaaa***
    bakın n91 alcazz sorular sorcaz kullananlara ama hiç kimse yok sanki....

nese biz gene de soralım da belki birileri cevaplar...

1)n91 de yanılmıyosam radyodan kayıt özeliiği varmış???? eer kayıt yapılabilyosa bu hangi formatta oluyo...
    mp3? wav? aac

2)bu kayar kapağında zamanla bi oynama gevşeme oluyo mu?

3)daha önce bi arkadaş bu müzik tuşlarınn zamnla renklrnn attııı yani o grisinn kaltıgı(çizikler) yerine siyah kötü bir görüntünün geldiğini söylemşti-bu doğru mu başka kmsenn de başına geldi mi böle bişey?

• evet kendimi cevabimi kendim buldum:
    n91in iki versiyonu var, biri n91-1, digeri n91-5.
    n91-5 cogunlukla asya icin pazarlanan versiyonu ve icinde wlan/wi-fi ozelligi yok.
    bizdeki de sans iste, ala ala bu paraya bunu aldik..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.