Şimdi Ara

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <=== (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.487
Cevap
3
Favori
647.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de nette rastlamıştım. Bilmiyordum imzandakini.

Resimler eklicem 1azdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 2 Aralık 2008; 22:33:02 >
  • Simdi Akılma Takıldı 720 Bir 3g Hızlı İnterneti İphone Destelıyor Acaba Nokia N97 720 Desteklıyormu merak konusu?
  • Nokia yapması gerekeni yaptı sanırım.Illaki bundada eksiklikler olacak arkadaslar ama bize sundukları hice sayılır seyler degil.
  • Bilerek büyük boyut koymuyorum, üzerine tıklayıp büyültün.

===> Nokia N97 | Ana Başlık - Desktop. Laptop. Pocket. <===

• Galeri Videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=R34kMkDB4QY

Resimler arası geçiş acayip seri ve dokunmatiklik hassasiyeti güzel.
  • Güzel güzel
  • lens durumu biraz özensiz gösterişsiz ama lens kapağı var sanırım yana doğru kayıyorsa en azından o avantaj.
  • siyah olanı tam benlik alıyormuyuz hep birlikte lens kapağı varmış bunu videolarda gördüm dokunmatik tepkiside oldukça iyi. kızak mekanizması bana sağlam geldi videolar beni tatmin etti. klavyede aydınlatma kullanılmamış sanırım. alışa gelmiş klavye gözünüz kapalı bile kullanırsınız diye mi yapmamışlar acaba
  • Piyasada muadilleri olmasına rağmen sırf Nokia diye bu ürün daha fazla satılacaktır buna eminim.
  • Dehşet hızlı gözüküyor. Umarım o menülere daha önceden bir kaç defa girilmemiştir. Ki büyük ihtimal girilmiştir. Kızak, bir hamlede açılıyor. Sağlam hissi verdi. Klavyede aydınlatma yoksa kötü. Ekranın ışığından mı faydalanacak millet?

@PHI
    Piyasadaki muadilleri bu kadar "all-in-one" değil malesef. Yoksa bana göre de telefonun getirdiği çok büyük bir yenilik yok. Nokia açısından bir devrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 2 Aralık 2008; 23:37:55 >
  • kızak sistemi çok şahaneymiş ya. htc tytn2 gibi önce sürüp sonra kaldırmak gerekmiyormuş. şlak diye dik açıya geliyo walla. web browser'da sayfa gezerken teklemiyordu. nokia bu sefer yapmış walla. helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Piyasada muadilleri olmasına rağmen sırf Nokia diye bu ürün daha fazla satılacaktır buna eminim.

nokia hergün yeni bir özelliğini keşfedeceğin bir marka program tema vs. vs. oldukça çeşit bol. samsung ve se için böyle birşey söz konusu değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Piyasada muadilleri olmasına rağmen sırf Nokia diye bu ürün daha fazla satılacaktır buna eminim.

Xperia ve Touch HD örnek gösterilebilir ama Xperia'nın siyahlarındaki malzeme kalitesizliği insanı düşündürür. xDA'dakilerde kırılma falan olmuş sanırım.
    Ayrıca ekranı bundan küçük ama çöz. yüksek. Kamerasıda yine bundan zayıf. Hem xperianın eğikliği bunun kadar değil. bu işin şaka tarafı

Touch HD'de ise qwerty olayı yok. Video qcif. tv-out yok. HTC Touch Pro bundan hızlı mesela.

Ben Touch HD fanıydım ama bunu görünce vaz geçtim.

Yani Al PaC'a katılıyorum diyebilirim.

Şu halde çıksın cihaz, yani bu hızda, bu sürgü kalitesinde - her ne kadar videodan ne kadar anladıysak - bu cihazı alırım diyebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: kehanet..

yalnız bu telefonu acıkgen dusursenız hapı yutar.

N96 bile uçuk fiyatlarla satılırken, bu cihaz 2 milyara gelir ve buna o kadar para veren bir insan herhalde düşürmemek için yolda yürürken teli cebine koymaz, önce durur cihazı cebinde garantiye alır sonra yoluna devam ederr...
  • görüntülere göre hızına ve kızak mekanızmasına diyecek bir şey yok mükemmel gibi, yalnız kızağın bu kadar duyarlı olması konuşma esnasında belki istenmeyen açılmalara neden olabilir...
  • RDS olması da güzel 1şey. Yıllar sonra yeni cihazlarına eklemeye başladı. N79-N85le girdi 5800'da da var
  • Klavye aydınlatmasını hala göremedim, yok sanıyorum, çok ta önemli değil tabi, ekran eğiminden dolayı zifiri karanlıkta klavye de aydınlanıyor olabilir..

Yalnız son videoda galeri hızına hayran kaldım, sadece iPhone'daki gibi hafif bir dokunuş yeterli oluyor mu yoksa Wmobile cihazlar gibi bir miktar basınç gerekiyormu onu merak ediyorum. Sonuçta kalemle kullanımı olmayan bir ekranı çok daha iyi optimize edebilirler parmak ile kullanım adına..

Bir de bir arkadaş bu cihazın N-gage telefonlarından biri olduğunu söylemiş, inşallah dediği doğrudur, hep bu şekilde bir buton konfigrasyonu ayarlanabilir klavye ve üzerine gelen geniş yatay ekranda n-gage oyunlarını oynayabilmeyi hayal ettim. E90'da olmamasının sebebi de bu tip cihazlarda kullanacak olmak olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

RDS olması da güzel 1şey. Yıllar sonra yeni cihazlarına eklemeye başladı. N79-N85le girdi 5800'da da var

çok ileriye gitme, N78 & N96 & 6220 classic vs... belki 15 tane cihazında varr...
  • herşey iyi güzelde kalın ya biraz daha ince olsaymış keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: goxel1989

herşey iyi güzelde kalın ya biraz daha ince olsaymış keşke

full klavyesi olan bir sistem için kalınlık oldukça yerinde bence.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.