Şimdi Ara

Nokia'nın en iddialı Android telefonu elimizde: Nokia 6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tel berbat ozellik vasat fiyat abarti konu kilit uye ban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi apple samsung değil

• Kolay kolay bunu demem. Ancak cihaz bu fiyatla hakikaten cop. Nokia boyle gelecekse gelmesin diyorum ben de

• İlk 3 ay sadece Vodafone'da satışta olacak dediler, daha 1 ay bile geçmeden hepsiburada ve teknosa'da satışa sunuldu. Satış ağı genişliyor ama fiyatı hâla aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 14 Temmuz 2017; 2:20:28 >
  • Ne tasarım ne başarım hiç bi yönden alınırlılığı yok, berbat olmuş..Bir şirket inatla yıllardır bu kadar hata üstüne hata nasıl yapar anlamak çok güç...Akıllı telefon nokia ya göre değil 3310 satmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

İlk 3 ay sadece Vodafone'da satışta olacak dediler, daha 1 ay bile geçmeden hepsiburada ve teknosa'da satışa sunuldu. Satış ağı genişliyor ama fiyatı hâla aynı.

benim anladığım operatör olarak sadece vodafone da. Mediamarkt ta nokia 3 899 TL. Nokia 5 1099 TL.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rehberde ısımler ıkıser tane cıkıyor.nasıl teke dusurebılırım.telefon muzık sesı cok cıkıyor ama youtubedekı sesler sankı az cıkıyor gıbı bır ayarı varmı.nokıa 6 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvtplz -- 22 Temmuz 2017; 19:44:23 >
  • şişirdiniz şişirdiniz geldi geliyor gelecek efsane dönüyor vırttı zırttı ortaya çıkanları gördük.
    dağılın.

• Bir haftadır kullanıyorum.genel olarak memnunum.anten çekim gücü,internet hızı özelliklerde pilin den memnunum.pili yoğun kullanımda bir günü rahat çıkarıyor.önceki telefonum dicovery 4g berbat telefondu.iki yıl sorunlu kullanmıştım.

• mavizaman kullanıcısına yanıt
    Neresini beğenmedin

• benım cıhazda sarj ederken ısınma basladı.androıd robotu cıkıyor cıhaz ısındı dıyor.az sonrada cıhaz sogutldu dıyor.son guncellemeden sonra oldu.bugun gene guncelleme gelmıs bakalım ne olacak.bırde cıhazda ram temızleme nasıl oluyor
  • Bir uygulama açıkken sağ alttaki kare butona uzun süre basarsanız ekran ikiye ayrılır ikinci bir işlem de yapabilirsiniz arkadaşlar.

• Bazı yorumlara katılmıyorum telefonun malzeme kalitesi çok iyi elinize alıp incelemeden atıp tutmayın elinize aldığınızda cihaz gerçekten kalite hissi uyandırıyor. Samsung veya LG ile hiç kıyaslanmaz (kullanılan malzeme) neredeyse Apple kadar kaliteli malzeme kullanılmış. Olumsuz tarafı Snapdragon 430 yerine 600 serisi bir işlemci olabilirdi. 64GB hafızalı ve 4 GB RAM modeli de var ama Türkiye'ye gelmeyecek. Donanıma göre fiyatı daha makul seviyede olabilirdi.

• Arkadaşlar ben yeni aldım kırılmaz cam dediler telefonu bize satan abide aynısı var iki kere motordan düşürdüm hicbisey olmadı dedi ama benim telefonum yururken yavaşça düştü ekranı catladi yeni ekran taktiramiyorum çünkü yok kılıf da bulamadım almanızı tavsiye etmem !!!!!!!!!!!!!!!!

• titreşim gücü ile ilgili bilgi verecek olan var mı

• Telefon dokunmatik arızalı çıktı kendi kendine acil aramaya giriyor veya istek dışı aramalar yapıyor tuş kilidi calismiyor

• Nerde o bizi şaşırtan eski Nokia.
  • iPhone dan geçiş yapacaklar almayın. Cihazı yeni kurdum her yerde kasıyor. Donanım haber e girmek bile işkence alınmaz pişmanım

• 3 aydır kullanıyorum hızı sarz ömrü kullanın kalitesi piyasadaki bir çok pahalı telefonla kafa kafaya gidiyor kalite açısından bence Nokia serisi kalitesini koruyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.