Şimdi Ara

Nokia Ovi Maps - Güncellemeden sonra çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta Nokia E72 aldım. İçerisinde Ovi Maps ücretsiz olarak geldi, denedim kullandım gayet başarılı. konum buldu yol tarifi yaptı vs. Ancak son sürüme (v3.03) güncelleme yapınca arık ne konum buluyor, ne yol tarifi. gps bekleniyor diyip kalıyor. hiç bir uydu bağlantısı kuramaz oldu. herhangi bir lisans problemi yok sanırım, en azından uyarmıyor. zaten güncellemeden önce ilk çalıştırdığımda lisans doğrulaması yaptı ve başarılı olmuştu. güncelledikten sonra tekrar yapacağını sanmıyorum.

Google Maps'i kurdum ve sorunsuz şekilde uyduya bağlandı konum belirledir vs.. Eski sürüme dönmek için ne yapmam gerekir?

yardımlarınız için teşekkürler.

• Aynı sorun bende de var, bedava diyorlar, o kadar para verdik sırf navigasyon için; çalışmıyor!..
  • arkadaşlar aynı sorun bendede var çözüm bulamadınızmı acaba?
  • arkadaslar gerçekten aynısorun bendede var buna bir çözüm bulalım veya çözüm bulan varsa buraya bildirsin lütfen
  • Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

Bu işlemden sonra telefon ilk aldığınız güne dönecektir, korkmayın geri giden bir kaç uygulamayı oviden yükleyebilirsiniz, rehber kaydı, fotolar falanda ovi suitden senkronizasyonla halledilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanx1 -- 2 Nisan 2011; 1:21:53 >
  • Garip bir sorun. Ben de aynı sorun yok, en son güncellemeyi kullanıyorum. Cihazı resetlemek sorununuzu çözebilir olmadı format deneyebilirsiniz.
  • nasıl düzelir bu olay. evin içinden bile buluyordu şimdi dışarıda da bulmuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IOS Google Maps sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.