arkadaşlar ovi mağazada ne yüklesem yükleme başarısız uyarısı alıyorum... ne yapmam gerek anlayamadım ? ovi store.un da son sürümü kurulu. önceden böyle birşey olmazdı..
yardımcı olursanız çok sevinirim.. ayrıca bir sorunum da telefon hafızasında boş alan olarak 8mb gözükmesi.. hiçbirşey yüklü değil halbuki.. bunun dışında bir anormallik yok ama işte uygulamaları kuramıyorum ovi store.da
yardımcı olursanız çok sevinirimm
arkadaşlar bu sorunla karşılaşan hiç yok mu
acaba telefonun hafızasından kaç mb boş var bakabilirmisin
bu konuda fikri olan arkadaşlar varmıdır...
kardeş telefon nokıa oldugu için telefonun ara yuzu cerezlerle gereksiz ıvırzıvırla dolmus olabilir . explore diye bi programla ara yuzu temizle . hiç olmadı telefonun içindeki gerekli seylerini al format cek telefona . hafıza kartınıda bi temizle formatı koy olmus bitmiştir . bağlantı ayarlarınıda yapamıs olabilirsin bi kontrol et . zaten verdigin bilgilerde cok acıklayıcı olmamıs . mesela telefon modeli ney . ve ovi sekmesinden dglde telefonun kendi surucusunden manuel olarak baglan yuklemeler duzelir .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme