Bildirim
Nokia PC Suite ile telefon üzerinden internete bağlanma
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Baktım da, Nokia Pc Suite 7.1 ile (Nokia Suite değil) Windows 7 64-bit'de düzgün çalıştığını hiç denedin mi? Buradaki Türkcell'in neti berbat olduğundan Usb modem özelliğini denemeye tenezzül bile edemiyorum malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc suite kalmadıki artık nokia suite var yani tabiki kimse bişey yazmaz. -
milattan kalma pc suite, anlatım kötü ve yanlış. bu şekilde 5-10kb'ı geçmez download s^3 cihazlar için %100 eminim olmayacagına -
quote:
Orijinalden alıntı: brsclkr
milattan kalma pc suite, anlatım kötü ve yanlış. bu şekilde 5-10kb'ı geçmez download s^3 cihazlar için %100 eminim olmayacagına
s60 v5yerine açılmzş konu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
quote:
milattan kalma pc suite, anlatım kötü ve yanlış. bu şekilde 5-10kb'ı geçmez download s^3 cihazlar için %100 eminim olmayacagına
yeni suite eski modelleri görüyor mu sanki? eski suite'le cebelleşmenin ne anlamı var -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: atomcu
quote:
yeni suite eski modelleri görüyor mu sanki? eski suite'le cebelleşmenin ne anlamı var
yqkın zamandayenisini koyarım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc Suite'in her bağlantı kurduğunda yeni bir dial up bağlantı oluşturmasından dolayı Dns adreslerini kalıcı olarak değiştiremiyorsunuz. Birçok handikapından biri bu tür bağlantı methodunun.
Pc suite kalmadı diye biliyorum.Ben lazım olduğunda nokia suite giriş bölümünden bağlanıyorum.... -
Joikuspot kullan bunu deneyeceğine
arkadaşlar ben suite ile bağlanıyorum fakat tarayıcıya girmiyor sorun algıla diyorum modemin ethernet kablosuna bakın diyor ama ben telefonu modem olarak kullanıyorum nasıl yapıcam arkadaşlar bi yardım lütfen
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- zırrr zil sesi indir
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- samsung ses arttirma kodu
- samsung s24 plus özellikleri
- asker telefonu
- telefon yönlendirme
- s22 ultra özellikleri
- silicon carbon batarya nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X