Şimdi Ara

Nokia R modeli ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nokia nın bu telefonları çok güzel ve sağlam, annemde 3120 var kaç yıldır kullanıyor sürekli telefonu düşürdüğü için cok pahalı telefon almak istemiyorum yakında yeni telefon alıcam yine nokia asha serisinden alıcam asha 206 olabliir gayet güzel.

• 1100 mAh çok çok iyi bu ekran boyutuna

• Donanım haber hiçbir "şeyi" beğenmeme ekibi görevinin başında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokia geri vites R'yi Roket falan sanmış olacak.

• 2014 teknolojisi yine nokia'dan ;))

• 16 mb cok az bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yenilikci nokya

• 6300 ın sarısı bildiğin

• Symbian olmalıydı en azından.

• Bir an 2005 yılından bir haber okuyorum hissine kapıldım çünkü telefon özellikleri o yıllara ait.

• nokia nın düşük gelirli insanlar için ürettiği telefonlar güzel ama hep aynı özellikteler artık yeni telefonlara daha iyi özellikler eklenmesi gerekir
  • 240x320 piksel çözünürülük.Gerçekten gözlerim yaşardı :D

• bu telefon çok gereksiz

• illaki kullanacak olanlar vardır ama yeni nesil için değil bu tip cihazlar
  • Tamam bu tür klasik telefon yap, yapma demiyoruz ama yapmisken, tus takımını dokunmatik tuş yap. Ekranın rengini

Artık, gerekirse ips ekran tak, çerçeveleri küçült, incelt telefona en az 4 gb hafıza koy, işletim sistemini iyileştir. Fotoğraf kalitesini artır. Zaten nokia bunları yaparsa elbet satılır bu tür ürünler.. Dokunmatik kullanamayan klasik telefon kullananlaea hitap etmiş olursunuz..

• ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba telefon güzelmis Nokia 301'e benziyor. ilk aldıgım telefon eskiler bilir yeniler örnek alır bilmez Nokia 3510i unutulmaz. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 16 Aralık 2013; 1:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious.

Nokia R

Burada yani sürekli geriye gidiyoruz diyolar, bir isim, bu model seviyesi ile ancak bu kadar uyumlu olabilirdi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.