Şimdi Ara

Nokia S^3/Anna/Belle - Uygulama/Oyun/Tema Ana Konu (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.851
Cevap
20
Favori
492.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrdmirci

Darboğazdayım. Faturalar, ödemeler.

sorma.ocak şubat çok sıkıntılı geçti.çok içerideyim.her gece bu azap,her gün bu azap.ne yapsam imkansız seni unutmak.bağrımı bin parça edesim geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Darboğazdayım. Faturalar, ödemeler.

sorma.ocak şubat çok sıkıntılı geçti.çok içerideyim.her gece bu azap,her gün bu azap.ne yapsam imkansız seni unutmak.bağrımı bin parça edesim geldi.

Yanmış bir yürek var,ah ile dolu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hallederiiz. Rahat ol. Geçen hafta süper lotoda 3 tutturdum. Bu hafta 4 haftaya 5 sonraki hafta da 6 tutturmayı düşünüyorum. 6 mı? Bu da mı tesadüf? Altı. 6. Ondan sonra o bar senin bu bar benim. Ver elini Rioda jeneryo.
  • Neyse fazla konu dışına çıkmayalım. Son zamanlarda fazla muhabbet etmeye başladık. Az çene çok paylaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlay

Merhaba arkadaşlar.

ben pek beceremiyorum bu işleri.N8 var ve telefonu hack leyeceğim ama hangisi güncel ne yapmam lazım bulamadım.sizden link istesem mümkünmü.yoksa Gerçek anlamda kıracağım bu telefonu,yazık olmasın teknik olarak kırayım istiyorum

bu telefon böyle işe yaramıyor,nimetlerden faydalanma zamanını çok tan geçirmişim geri kalan ömründe faydası olsun telefonun bana.

Bugün yarın yardımcı olucam sana.
  • quote:

boldbeast diye bir program arıyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=KL7smnAAsqw&feature=endscreen&NR=1

3.40 sürümü çıkalı 6 ay olmuş. Kendisi 20 Amerikan Doları Satın almak istemezsen 3.20 sürümünü bir ara eklerim.

Ne? 6 ay mı? 6. Altı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 6 Mart 2013; 23:06:34 >
  • quote:

quote:

3.40 sürümü çıkalı 6 ay olmuş. Kendisi 20 Amerikan Doları Satın almak istemezsen 3.20 sürümünü bir ara eklerim.

Ne? 6 ay mı? 6. Altı.

sıkışığım..para veremem..sürüm önemli değil..3.20 de olur..sağol militarist..

• quote:

quote:

quote:

Ne? 6 ay mı? 6. Altı.

Uygulama klasörüne eklendi. Boldbeast 3.20 Unsigned

Üzerine 3.40 ı kurayım dedim. Yemedi! Lisans uçtu. 3.20 yi kullan.

3.20 ingilizce 3.40 Türkçe bu arada.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne? 6 ay mı? 6. Altı.

Uygulama klasörüne eklendi. Boldbeast 3.20 Unsigned

Üzerine 3.40 ı kurayım dedim. Yemedi! Lisans uçtu. 3.20 yi kullan.

3.20 ingilizce 3.40 Türkçe bu arada.

sorun değil Türkçe İngilizce..
    sağol çok faydalı oldu herzamanki gibi.Allah razı olsun..
    radyo kayıt işini çözmüş olduk..

• Şunu da kurman lazım bip sesini yok etmek için Boldbeast_RemoveRecTone_Belle_Unsigned.sisx Uygulama klasörüne eklendi.

Aslında 3.40 içinden Türkçe dil paketi alınıp 3.20 ye eklenir ama uzun iş. Ara ki bulasın.
  • quote:

Şunu da kurman lazım bip sesini yok etmek için Boldbeast_RemoveRecTone_Belle_Unsigned.sisx Uygulama klasörüne eklendi.

Aslında 3.40 içinden Türkçe dil paketi alınıp 3.20 ye eklenir ama uzun iş. Ara ki bulasın.

boşver ne gerek var..yeter bu bana emre.
    şu fonts klasöründeki dolphin belle zip var ya ne işe yarar o..fp2 ye uyarmı..ya da benim 808in fontunu nasıl değiştirirm..
  • n8 e andorid kurabiliyormuyuz?
  • quote:

quote:

Şunu da kurman lazım bip sesini yok etmek için Boldbeast_RemoveRecTone_Belle_Unsigned.sisx Uygulama klasörüne eklendi.

şu fonts klasöründeki dolphin belle zip var ya ne işe yarar o..fp2 ye uyarmı..ya da benim 808in fontunu nasıl değiştirirm..

O zip paketinin içindeki Fonts klasörünü C: resource içine çıkar. C: private / 10003a16 / lfonts bu klasörü sil, telefonu kapat aç. Önce lfonts klasörünü bir yere kopyala, yani yedekle. E: ye taşı orada dursun. Sonra sil C: private / 10003a16 / lfonts

• quote:

quote:

quote:

O zip paketinin içindeki Fonts klasörünü C: resource içine çıkar. C: private / 10003a16 / lfonts bu klasörü sil, telefonu kapat aç. Önce lfonts klasörünü bir yere kopyala, yani yedekle. E: ye taşı orada dursun. Sonra sil C: private / 10003a16 / lfonts

tamam anlaşıldı..tekrar teşekkürler militarist..

• Android deme bana ne olur, ne olur damarıma basma... Ya Lumia al ya he de bu adama, çünlü o artık sensiz olamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

n8 e andorid kurabiliyormuyuz?

n9 a kuruyorlar abi de n8 henüz o aşamaya gelmedi..:)
    belki ileride..ama boşver androidi biz wp8 kurarız..
  • Durun bakayım ben bir uyuyayım bakim nasıl uyuyorum acaba. Hayırlı geceler beyler.
  • rüya görme..sadece uyu..
    gecen iyi olsun..
  • Rüyamda diyorum ki, ya ben askerlik yaptım diyorum. 18 ay yaptım diyorum. Yok bir daha yapacaksın diyorlar. En son 4. yü yaptım. 3. yapmadan önce dedim ki, ya ben 2 kere yaptım diyorum bir 18 ay bir de 15 ay yaptım diyorum. Hala bir daha yapacaksın diyorlar. Uyanamıyorum da. Kabus resmen.
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.