Şimdi Ara

NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
10
Favori
20.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmem. Ellerinizi sıkmak istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Mobil surum kullaniyorsun hngi cihazi kullaniyon kucucuk seyden okadar seyi nasi yapiyon?
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    N8-00 + Opera Mini Symbian/S60 kullanıyorum.

Ne sihirdir ne keramet, el çabukluğu marifet.

• 20-25 yıllık da bir mobil bilgi birikimim var sanırsam.

Bende n8 kullaniyorum ama benimki belle refresh neden seninki s60 daha eski deilmi o ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Ben de de belle refresh yüklü. Opera'nın s60 olan sürümünü kullanıyorum yani. Java olanı değil. *.sis olanını.
    şu boyutu kucuk olan operayı dıon sen . veriden de az harcıor bende onu kullanıyorum ve abisine gore daha hızlı bence . zaten benım kullandıgım butun programlar .sis ama ? hiç .java gormedım .
  • militarist hocam mp3 şarkı indirebileceğim program varmı you tube dowland var ama oradan indirilenler zil sesi olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malawi

militarist hocam mp3 şarkı indirebileceğim program varmı you tube dowland var ama oradan indirilenler zil sesi olmuyor

www.baviux.com/files/pepmp3/PepMp3Downloader_1.0.9.wgz
  • hocam ben n8'i farklı modlarla kullandım. şimdi orjinal roma dönmek istiyorum bir türlü yapamdım nasıl yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanto

hocam ben n8'i farklı modlarla kullandım. şimdi orjinal roma dönmek istiyorum bir türlü yapamdım nasıl yapabilirim.

Önce resimlerini, videolarını, mp3lerini falan bir yere yedekle. Usb belleğe ya da bilgisayara. Telefon rehberini ya sim karta kopyala ya da nokia suite ile bilgisayara. Ardından telefona hard format at. Soft formatta atabilirsin. Tercih senin. Soft format atmadan önce E hafızasını biçimlendir. Sim kart ve hafıza kartını çıkart. Soft format *#7370# ardından bilgisayara şu programı kur, telefonu kabloyla bağla bilgisayara, yönergeleri uygula, yazılımı tekrar kur. Kullanıcı verilerini sil seçeneğini işaretle. Yükleme bitti deyince telefon kapanıp açılır. Sonra sim kart ve hafıza kartını tak kafana göre takıl.

- Small installer fix that caused app to skip drivers installation for some users.
    - Bug fixes and improvements.

• hocam teşekkür ederim aynen yaptım fakat hala nokia suite 3.8.48 oturum açamıyor. bir fikriniz var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanto

hocam teşekkür ederim aynen yaptım fakat hala nokia suite 3.8.48 oturum açamıyor. bir fikriniz var mı acaba

NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II

Nokia Suite 3.8.48 Final

http://nds1.webapps.microsoft.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Suite_webinstaller_ALL.exe

Bağlantı sorunu için şunuhttp://app.box.com/s/iq9dx9ziezwz1y4l7oqn C:\Program Files\Nokia\Nokia Suite içine kopyalayın.

Nokia Suite çoğu Symbian ve S40 telefonlar içindir.

Telefonunuz ve bilgisayarınız arasında fotoğraf, video, müzik ve daha fazlasını taşımak ve en yeni telefon yazılımlarını almak için Nokia Suite'i kullanın. Uygulama, müzik veya ücretsiz sokak haritaları indirin ve önemli içerikleri yedekleyin.

Nokia Suite ile rehberinizi, takviminizi ve fotoğraflarınızı Symbian veya S40 telefonunuzdan Nokia Lumia telefonunuza kopyalayabilirsiniz. Nokia Suite kullanarak içeriğinizi Microsoft SkyDrive çevrimiçi hizmetine kopyalayın ve Nokia Lumia telefonunuz ile Microsoft hesabınızda oturum açın.

Nokia Suite ve telefonunuzla ilgili yardım almanıza ve sorularınıza yanıt bulmanıza yardımcı olması için Nokia Suite'i açın. Yardım menüsünde Nokia Suite Yardım'ı tıklatın. Veya Nokia Suite'in Destek görünümüne giderek Yardım ve kılavuzlar bölümünü tıklatın.

Telefonunuzun Nokia Suite ile uyumlu olup olmadığını öğrenmek için aşağıdaki Nokia Suite yükleme talimatlarına bakın.

Bir Nokia Lumia telefonunuz mu var? Nokia Suite kullanamazsınız ancak telefon modelinize bağlı olarak, Zune PC veya Windows Phone uygulamasıyla müzikleri, videoları ve resimleri senkronize edebilir, yeni telefon güncellemelerini alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için telefonunuzun kullanıcı kılavuzuna bakın veyawww.windowsphone.com sitesine gidin.

Nokia Asha platformunda çalışan (Nokia Asha 500 sonrası) telefonunuz mu var? İçerikleri bilgisayarınıza USB kablosu ve bilgisayarınızın dosya yöneticisini kullanarak kaydedin ve telefon yazılımınızı şebeke üzerinden güncelleyin. Daha fazla bilgi içinwww.nokia.com/support sitesinden telefonunuzun destek sayfasına gidin.

Nokia Suite, Nokia telefonunuzu ve Windows bilgisayarınızı bağlayan ve ikisi arasında içerik aktarmanıza yardımcı olan ücretsiz bir yazılımdır. Nokia Suite sayesinde, bilgisayarınızı kullanarak telefonunuz için yazılım güncellemelerini alabilir, verilerinizi yedekleyebilir, yeni sokak haritalarını alabilir ve müzik dosyalarınızı, fotoğraflarınızı ve kartvizitlerinizi senkronize edebilirsiniz. Windows 8, 7, Vista veya XP bilgisayarlarla uyumludur.

Bu uygulama, aşağıdakiler ile uyumludur:

C6, E5, C7, C5, C1, X2, E6, N8, Asha 203, 5130, 7230, 701, E72, C3, C2, C2

• işlem tamam emeğinize sağlık. teşekkür ederim.
  • Rica ederim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 29 Kasım 2014; 19:31:41 >

•  NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II

NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II  NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II  NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II

NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II  NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 29 Kasım 2014; 19:50:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: malawi

hocam merhaba müsadenle yine yardım isticem bende c7 var navigasyon var ama internet gerekiyo bu c7 lere internete gerek olmadanda navigasyon yüklenebiliyormuş böyle bi uygulama varsa atabilirmisin arabada kullanırım diye istiyorum teşekkür ederim hocam

Nokia Suite 3.8.54 Final

http://nds1.webapps.microsoft.com/files/support/global/phones/software/Nokia_Suite_webinstaller_ALL.exe

Bağlantı sorunu için şunuhttp://app.box.com/s/iq9dx9ziezwz1y4l7oqn C:\Program Files\Nokia\Nokia Suite içine kopyalayın.

Nokia Suite çoğu Symbian ve S40 telefonlar içindir.

Telefonunuz ve bilgisayarınız arasında fotoğraf, video, müzik ve daha fazlasını taşımak ve en yeni telefon yazılımlarını almak için Nokia Suite'i kullanın. Uygulama, müzik veya ücretsiz sokak haritaları indirin ve önemli içerikleri yedekleyin.

Nokia Suite ile rehberinizi, takviminizi ve fotoğraflarınızı Symbian veya S40 telefonunuzdan Nokia Lumia telefonunuza kopyalayabilirsiniz. Nokia Suite kullanarak içeriğinizi Microsoft SkyDrive çevrimiçi hizmetine kopyalayın ve Nokia Lumia telefonunuz ile Microsoft hesabınızda oturum açın.

Nokia Suite ve telefonunuzla ilgili yardım almanıza ve sorularınıza yanıt bulmanıza yardımcı olması için Nokia Suite'i açın. Yardım menüsünde Nokia Suite Yardım'ı tıklatın. Veya Nokia Suite'in Destek görünümüne giderek Yardım ve kılavuzlar bölümünü tıklatın.

Telefonunuzun Nokia Suite ile uyumlu olup olmadığını öğrenmek için aşağıdaki Nokia Suite yükleme talimatlarına bakın.

Bir Nokia Lumia telefonunuz mu var? Nokia Suite kullanamazsınız ancak telefon modelinize bağlı olarak, Zune PC veya Windows Phone uygulamasıyla müzikleri, videoları ve resimleri senkronize edebilir, yeni telefon güncellemelerini alabilirsiniz. Daha fazla bilgi için telefonunuzun kullanıcı kılavuzuna bakın veyawww.windowsphone.com sitesine gidin.

Nokia Asha platformunda çalışan (Nokia Asha 500 sonrası) telefonunuz mu var? İçerikleri bilgisayarınıza USB kablosu ve bilgisayarınızın dosya yöneticisini kullanarak kaydedin ve telefon yazılımınızı şebeke üzerinden güncelleyin. Daha fazla bilgi içinwww.nokia.com/support sitesinden telefonunuzun destek sayfasına gidin.

Nokia Suite, Nokia telefonunuzu ve Windows bilgisayarınızı bağlayan ve ikisi arasında içerik aktarmanıza yardımcı olan ücretsiz bir yazılımdır. Nokia Suite sayesinde, bilgisayarınızı kullanarak telefonunuz için yazılım güncellemelerini alabilir, verilerinizi yedekleyebilir, yeni sokak haritalarını alabilir ve müzik dosyalarınızı, fotoğraflarınızı ve kartvizitlerinizi senkronize edebilirsiniz. Windows 8, 7, Vista veya XP bilgisayarlarla uyumludur.

Bu uygulama, aşağıdakiler ile uyumludur:

C6, E5, C7, C5, C1, X2, E6, N8, Asha 203, 5130, 7230, 701, E72, C3, C2, C2

NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II  NOKIA S^3 / Anna / Belle - Uygulama / Oyun / Tema - Ana Konu II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 20 Aralık 2014; 14:52:36 >

• Diğer konudan bu konuya taşıyıp linkleri yenileyeceğim 15-20 mesaj var. Taşıyıp diğer konuyu sildirtiyorum.

Başlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.