Şimdi Ara

Nokia S40 Series Kullanıcılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: grezimonk

Series 40 modellerden 6125 sim kartı görmez oldu nasıl düzelir bilen var mı?

Toz dan olmuş olabilir orayı biraz üfleyip kulak cubuğuyla silerseniz geçeceğinden eminim. Yoksa telefoncuya götürmeniz gerekmektedir.
  • quote:

Bendede olmuştu. Sim kartı taktıktan sonra biraz açma yeriyle oynamıştım ve elektriksel sorundan dolayı sim kart bozulmuştu. Ben 10 tl ye aldığım yedek sim kartımı taktım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

quote:

Bendede olmuştu. Sim kartı taktıktan sonra biraz açma yeriyle oynamıştım ve elektriksel sorundan dolayı sim kart bozulmuştu. Ben 10 tl ye aldığım yedek sim kartımı taktım.

temizledim... en son kulaklık aldım taktım tanımazdan geldi hafifçe yerde sektirdim sonra sim kartı görmez oldu... soğuk lehim yada başka sorun?
  • quote:

quote:

quote:

temizledim... en son kulaklık aldım taktım tanımazdan geldi hafifçe yerde sektirdim sonra sim kartı görmez oldu... soğuk lehim yada başka sorun?

sim takılıyken menüye giriyor mu? Bende girmiyordu ve benim sim kartım bozulmuştu. Yenisiyle değiştim sim kartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sim takılıyken menüye giriyor mu? Bende girmiyordu ve benim sim kartım bozulmuştu. Yenisiyle değiştim sim kartı.

başka hattada aynı hattı başka telefonla kullanabiliyorum... menüsü çalışıyor telefon kısmı hariç her şey faal... sağlam bir telefon ama sim kart yok demesi sinir ediyor...

• bende s40 işletim sistemi kullanan asha 311 var. facebook 3.2.2 uygulamasını indirdim. fakat ayarlarda push bildirimleri açılmıyor hata veriyor sürekli. ama aynı telefondan başka bir hesap girişi yapınca açılıyor. facebook mobil uygulama kapalı iken bildirim almak istiyorum ama kendi hesabımda açamıyorum. sorun sizce nedir. sizdede böyle hata alan varmı? 7.36 firmware ye güncelleyince storedeki facebook uygulaması gelmiş.
  • Uygulamayı silin ve bir daha kurun olmazsa bide telefon hafızasına atmayı deneyin (facebook uygulamasını).
  • aynen dediğiniz gibi denedim ama yine olmadı. acaba abenim hesabımdamı bir sorun var facebooktaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozenir

aynen dediğiniz gibi denedim ama yine olmadı. acaba abenim hesabımdamı bir sorun var facebooktaki.

Walla hocam bende s40 mı değilmi bilmiyorum aynı zamanda s40 version kaç o da önemli ona göre ve o telefonlar tektük halindeler seri değil o yüzden birinde olan başkasında olmuyor.
  • bende hiç bişi anlamadım
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız c3-00 için tag reader ve çeşit çeşit uygulama istemişler buyrun link:

Bu tag reader:
    http://www.mobyware.net/nokia-c3-device-1858/barcode-scanner-tag/barcodereader-download-free-44635.html

Birazdan arşiv paylaşcağım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.