Şimdi Ara

Nokia telefonlar için gelecek yıl büyük bir reklam kampanyası başlıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Düzenleme seçeneği gitmiş. Forum gittikçe daha da rezaletleşiyor. iPhone gibi bir sistem yazmışım iOS olacaktı o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia reis N9 gibi bir telefonu güncel donanımla yapar inşallah. N9 efsanedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bir Microsoft yöneticisinin" ulan batırdınız Nokia'yı bee!

• Beklemedeyiz android sistemli yeni bir N serisi ne güzel olur
  • Şu anda Nokia 1020 kullanıyorum,microsoft'taki gerzekler böyle bir cihazı bitirdiler hatta 1030 McLaren çıkacaktı onunda önünü kapadılar, Nokianın bundan sonra yapacağı en iyi şey 41 MP lik kamerasını update edip hızlı bir android yazılım yaparak ama windows gibi bence oldukça kullanışlı bir arayüzle piyasaya çıkmasıdır. Tüm android telefonların arayüzü aynı, android yazılımlı ancak windows tipinde bir kullanıcı arayüzü çok şık durur.Halen elimde N8 var alet canavar gibi çalışıyor, gerçi symbian ama genede çoğu telefona taş çıkartır. 2017 de Nokia dan ve Turing Phone Cadenza dan çok umutluyum, 3ncü tercihim S8 edge olabilir.

• Mother'in fazla kasmasina gerek yok. Terminator'un muzigine Arnold'un efsane "I'll be back" repligini koyup ekrana NOKIA yazsalar yeter.

• Arkadaşlar NOKİA ya pislik atmadan önce şunu bilin ki;
    Nokia 5800 expressmusic telefonunu 7 yıl kullandım ve hala taş gibi telefon. Şimdi soruyrum size hangi marka bu kadar dayanabilir sony mi, Ateş pahası I phonelermi?
    Marka merakımı yoksa işlevsellikmi aldığınız telefon 6 ay sonra bozuldu diye ağlıyorsunuz. Eee ozaman derdiniz ne de bu telefona trip atıyorsunuz almazsanız almayın benim telefona verecek fazla param yok alırım uzun süre kullanırım. Tutup telefonla uzaya çıkmayacağım ya değilmi :) Here Maps gibi doğru bir harita bilgisini hala google maps sunamıyor okadar arge yatırımlarına rağmen iyi olan ne zaman kötü oldu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.