Şimdi Ara

Nokia Uyardı N97 !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Aralar N97 Kullanıcılarının Bir çoğu Teknik Servislere akın ediyor..Nokia Yetkilileri Bu olayı En fazla

Amerika Ve Türkiyede Olduğunu Dile getirdi Ve uyarıda bulundu.Firmware Sunulmadan Yüklenen Firmware

Sonucu ortaya çıkan Sorunlardan Cihaz Garanti Dışı Kalacak.Yani NSU dışında Herhangi program kullanıp

ürün kodu değiştirilmiş ise bu cihaz Garanti Dışı kalacak..Nokia Yetkilileri Diğer Firmalar Telefonumuzun

Sorunlarını çok yüze çıkartıyor halbuki bizim cihazımızın Tüm Sorunları Yazımsal Ve bunlarıda en kısa

zamanda çözeceğiz. diyerek N97 Kullanıcılarını rahatlattı.

Nokia 2 Sene önce Çıkardığı N96 Cihazı için Hala Yeni Firmware Yayınlama yolunda,Nokia Sattığı Cihazların

Sorunlarıyla Yakından İlgileniyor..

kaynak: stuff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mensonges -- 4 Kasım 2009; 11:48:37 >

• Reklam kokan hareketler bunlar stuff

Phoenix kullananlara duyurulur..
  • Cihazı Garantiye vermeden Hard Format atın en iyisi.
  • product codu'nu değiştirip FW yükseltiorz sonra üstünde yazan kodu tekrar giriyoruz.. nerden anlayacak KVK, Genpa, Başarı vs..

millet N73'ü N73 ME yapıp servise veriodu.. hangisi garanti dışına çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

product codu'nu değiştirip FW yükseltiorz sonra üstünde yazan kodu tekrar giriyoruz.. nerden anlayacak KVK, Genpa, Başarı vs..

Nerden mi anlayacak ? Fw 2.0 gelmeden sen nerden yüklüyorsun derse ne cevap verecen:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

quote:

product codu'nu değiştirip FW yükseltiorz sonra üstünde yazan kodu tekrar giriyoruz.. nerden anlayacak KVK, Genpa, Başarı vs..

Nerden mi anlayacak ? Fw 2.0 gelmeden sen nerden yüklüyorsun derse ne cevap verecen:)

O da çok basit, nokia shop a götürdüm yazılım güncellediler diyecek sonuçta orada da nemesis Multiflasher cihazı var ve senin makinada yaptığının aynısını yapıyorlar, önce kendi koduyla yazılım atıp, orjinal kodu tekrar yazıyorlar. Ben verirken turkcell kodlu bu ya yükleyemezseniz? diye sordum yok yükleriz siz getirin dediler. Ha ben kendim attım yazılımı evde üşendim oraya gidene kadar da n'oldu hiç bişey olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLore@n

quote:

Orijinalden alıntı: kazarus

quote:

O da çok basit, nokia shop a götürdüm yazılım güncellediler diyecek sonuçta orada da nemesis Multiflasher cihazı var ve senin makinada yaptığının aynısını yapıyorlar, önce kendi koduyla yazılım atıp, orjinal kodu tekrar yazıyorlar. Ben verirken turkcell kodlu bu ya yükleyemezseniz? diye sordum yok yükleriz siz getirin dediler. Ha ben kendim attım yazılımı evde üşendim oraya gidene kadar da n'oldu hiç bişey olmadı.

arkadaş gerekli cevabı vermiş

• Bu haberde beni ilgilendiren kisim burasi:
    quote:

Orijinalden alıntı: mensonges
    Nokia 2 Sene önce Çıkardığı N96 Cihazı için Hala Yeni Firmware Yayınlama yolunda,Nokia Sattığı Cihazların
    Sorunlarıyla Yakından İlgileniyor..

Umarim kisa zamanda yayinlanir, mesajlarda TR karakter kullanimida duzeltilir.
  • ya tamamen yalan ya bi t9 hatasını düzeltemediler bütün s60 9.xx lerde var hemde yeni 5 ay önce fw cıktı onda bile düzeltilmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.