hem lumia hem asha hem bilmem ne hem windows mağaza hem symbian mağaza hepsiyle birden uğraşıyorsun NOKİA. Bi tarafa yüklen artık çok sık telefon çıkarıyorsun. bak iphone a şimdiye kadar kaç telefon çıkarmış sen kaç tane çıkarmıssın. her telefon her uygulamayı çalıştırmıyor sonra mağaza kaliten düşüyor.Lumialarla bak ne güzel kalkıştasın insanlara başka secenek sunma symbian akıllı telefon alan adam nokia akıllı telefon yapamıyor diyo adın çıkıyo sonra bu lumilara yansıyo...
Symbian'dan selamlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Eğer microsoft gerçekten insanları windows phone'a geçirebilmek için böyle bir projeyi uyguluyorsa bu duyduğum en saçma, mantık dışı strateji diyebilirim. Size benzer bir strateji kurgulayım bakalım ne kadar mantıklı gelecek : Fenerbahçe maçlara sarı kırmızı forma ile çıkıyor, galatasaray taraftarları fenerbahce maclarına gitmeye başlıyor ve zamanla fenerli olup çıkıyorlar. Kulağa nasıl geldi ?
WP 8 candır lumia 1520 canandır. 4 senedir felan android kullanıyorum, lumia 1520 ilk defa bir telefon beni mutlu etti. gerçi android kullanırken kasılmalara karşı mukavemetim gelişmişti, birde sistem optimizasyonu sayesinde optimum yaşamayı öğrenmiştim günlük hayatta, hakkı yemeyeyim androidin :D
3 yıl önce aldığım ideos x5 özellikleriyle pek bi şansın yok nokia
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme