Şimdi Ara

Nokia X2 Dual Sim Android , Türkiyede tek1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Nokia X2 Dual Sim Android , Türkiyede tek1
    Nokia X2 Dual Sim! Türkiyede ilk!

Kendim için yurt dışından getirtiyorum, babamın passportuna kaydedilecek. 20 Aralık burada olacak ve hemen 1-2 gün içerisinde 2 imei numarası da (çift sim olması dolayısıyla) kaydedilecektir. Alan arkadaşa kayıt evrakları, vergi makbuzları vs. gönderilecektir. Kısacası cihaz kayıtlı olarak gönderilecektir.
    Neden bu kadar pahallı? Evet fiyat biraz pahallı, biliyorum. Yurt dışındaki fiyatının da bu olmadığını biliyorum. Fakat kendi kullanımım için getirtiyorum ve keyfekeder satıyorum. Yerini doldurabilecek favorilerim arasındaki cihaz da yaklaşık bu fiyata.

Peki neden 20 aralıkta eline geçecek cihaz için şimdiden ilan veriyorsun? Bunun da cevabı oldukça basit, çünkü ayın 20si geldiğinde eğer hala talibi yoksa doğrudan simkartımı takıp kullanacam, sabırsızım:)

Nedir bu Nokia X2? Bu sayfadaysanız ne olduğunu biliyorsunuzdur zaten. Kısaca belirtmek gerekirse; Nokia'nın türkiye bulunmayan son Androidli cihazıdır.Bundan başka da Androidli cihaz çıkarmayacağını açıkladı CEO Stephan Elop. O yüzden çok kıymetli. Ayrıca her piyasada yok, Rusya, Vietnam ve birkaç Arap ülkesinde bulunmakta sadece. Bu durum da bunu değerli yapanlardan tabi.

Türkiyede satılan Nokia X ve XL'den farklı olarak Nokia X2, Android 4.1.2 değil 4.3 sürümüne dayalı Nokia Platform X 2.1 işletim sistemiile geliyor. Bu işletim sisteminde Nokia X ve XL de yer alan (kullananlar bilir) bildirim ekranında bildirim göstermeme özelliği kaldırılmış. Yani X2'de normal android cihazlardaki gibi bildirim çubuğunu aşağı kaydırarak bildirimlerinizi görebilirsiniz. Tabi yine Fastlane ekranından da bildirimlerinizi görmeye devam edersiniz. Benim en hoşuma giden özelliği ile ana ekranın eski seriye göre değişmesi oldu. Ana ekran ve sağa kaydırıldığındaki öğeler tıpkı Windows Phone gibi, istediğiniz uygulamaları ve widgetleri ana ekrana "pin" edebiliyorsunuz. Sola kaydırdığınızda is Fastlane ekranı var.

Ayrıca 1 program indirerek Rootlayabiliyor ve Google Play Store'u yükleyebiliyorsunuz. Tabi bu konularda biraz araştırma yapmanız gerekiyor.
    Özetle numaramı da paylaşıyorum. Ciddi alıcılar arasınlar. Kesinlikle indirim ve takas yoktur, o kadar zahmetle getirtiyor ve kaydediyorum kendim kullanırım daha iyi.

Ürün geldiğinde bana ait olduğunu ve türkiyede bulunduğunu gösterir şekilde (imei kayıt makbuzları avea hatla çalışırken ki ekran görüntüleri vs.) fotolar eklenecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2106 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün hala duruyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ürün ile ilgileniyorum, hala satılık mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.