Şimdi Ara

NOKIA X6 32 GB Yorumlarınızı bekliyorum.. (NOKİA N8 de karar kılınmışıtr) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wave ile x6 mı kıyaslanıyor bu başlıkta :)
    symbian hantallığıyla dokunmatik telefon kullanması hiç eğlenceli değil.
    n97'de bile wave veya iphone oyunlarının performansındaki oyunlar takılıyor.
    n8'in de farklı olacağını sanmıyorum. isterse donanım'ı en güçlü telefon olsun ki daha güçsüz bu işletim sistemiyle asla wave eğlencesi yakalanamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnuweb

wave ile x6 mı kıyaslanıyor bu başlıkta :)
    symbian hantallığıyla dokunmatik telefon kullanması hiç eğlenceli değil.
    n97'de bile wave veya iphone oyunlarının performansındaki oyunlar takılıyor.
    n8'in de farklı olacağını sanmıyorum. isterse donanım'ı en güçlü telefon olsun ki daha güçsüz bu işletim sistemiyle asla wave eğlencesi yakalanamaz.

konu sahibi sadece nokia tavsiyesi istiyorum.. benm ihtiyaçlarımı nokia karşılıyor dedikçe ortaya wave atıp karşılaştıranlar var.. durum bundan ibaret..

bu arada N97de bile derken yanılgınız var sanırım.. burda N97nin X6dan üstün bir cihaz olduğunu ima etmişsiniz ama X6 ve N97 arasında donanım farkı yok denecek kadar az.. ikiside 434 Mhz işlemci, 128 mb ram ve symbian 9.4 kullanıyor.. N97de fiziksel klavye + olarak varken.. X6da kapasitif ekran +.. N97nin fiyatının daha yüksek olmasının sebebi ise.. N9x serisi nokia tarafından her zaman üst seviye cihaz görüldüğü içindir.. (saçma bir durum aslında) hatırlarsanız Nokia N95inde üstünden o kadar telefon geçmesine rağmen fiyatını uzun süre 1.000 tl' nin altına indirmemişti..

• Super amoled ekran ve hd video olayı bile wave i x6 dan daha iyi bir secenek yapiyor.
  • @ mavoix

Sen ne kadar fiyatını hakediyor desen de kendini kandırıyorsun. X6 FİYATINI HAKETMİYOR.Dokunmatiği öyle ahım şahım değil.Kapasitif diye geçiyor ama 5800'dan pek de bir farkı yok.

Wave kesinlikle çok daha iyi bir cihaz.Hele hele X6'dan çok daha iyi bir cihaz.Ve üstüne üstlük wave 999 liraya satılıyor.

1 Ghz işlemci
    512 mb ram
    720p hd kayıt yapan kamera
    adam gibi capasitif ekran (( multitouch da var ))
    Çok daha kaliteli oyunlar ve programlar (( bada diye dalga geçiyorsunuz ama x6 nın oyunları wave oyunlarıyla kıyaslanamaz bile ))
    super amoled

Bunları 5800 kullanan biri olarak ve hayatında bir kere bile Nokia'dan başka bir cihaz kullanmayan bir Nokia sever olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 26 Ağustos 2010; 19:35:58 >
  • 3. kez yazıyorum wave kullanan farkı bilir arkadaşlar. x6 yı savunanları kendi hallerine bırakalım bizde wave'nin keyfini çıkaralım
  • x6 almaya kesinlikle değmez o fiyata wave öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

@ mavoix

Sen ne kadar fiyatını hakediyor desen de kendini kandırıyorsun. X6 FİYATINI HAKETMİYOR.Dokunmatiği öyle ahım şahım değil.Kapasitif diye geçiyor ama 5800'dan pek de bir farkı yok.

Wave kesinlikle çok daha iyi bir cihaz.Hele hele X6'dan çok daha iyi bir cihaz.Ve üstüne üstlük wave 999 liraya satılıyor.

1 Ghz işlemci
    512 mb ram
    720p hd kayıt yapan kamera
    adam gibi capasitif ekran (( multitouch da var ))
    Çok daha kaliteli oyunlar ve programlar (( bada diye dalga geçiyorsunuz ama x6 nın oyunları wave oyunlarıyla kıyaslanamaz bile ))
    super amoled

Bunları 5800 kullanan biri olarak ve hayatında bir kere bile Nokia'dan başka bir cihaz kullanmayan bir Nokia sever olarak söylüyorum.

x6 5800a göre fiyatını hakediyor.. wave gibi cihazlara göre tabi ki çok düşük.. hatta eski yorumlarımı incelerseniz bunu hep belirtmişimdir.. nokia N97 içinde X6 içinde.. şu ana kadar elimden 2 tane 5800 geçti.. biri v50ye sahipti biri v51e.. ikisinide baya inceledim ve ekrana basınç uygulamak gerekiyordu algılaması için.. ama x6da durum böyle değil hafif ekrana temasla algılayabiliyor.. acaba sen sorunlu bi x6 fln mı kullandın.. ve v51li 5800a sahip bir arkadaşta ilk başta senin gibi bunun 5800den dokunmatik farkı yok diyordu.. sonradan teli aldı eline baya inceledi.. bocalayarak dokunmatiği daha hassasmış bunun hatta baya hassas lan bu demişti.. cihazı iyi incelemenizide tavsiye ederim ;) bu arada daha yeni v51li 5800ı olan arkadaşın yanından geliyorum.. blackberry storm sahibi arkadaş bunun dokunmatiğinde bişi yok lan 5800la aynı dedi.. durmadan benim telefonu kötülemeye çalışıyordu.. öle mi dedim 5800a sahip arkadaştan teli istedim, oda blackberry storm u çıkardı cebinden, bende de X6yı koydum.. hepsinin üzerinde parmağımızı hafifce gezdirdik.. sadece x6 algıladı.. tamam lan haklıymışın dedi sustu.. anlamıorum neden herkes benim telefonum iyi yarışına girer.. ben hep kabul etmişimdir.. x6nın hızı düşük.. fiyatına göre değil die.. ama herkes benim telim en iyisi diyor.. hiçbirinizin telefonunda kusur yok mu yani??

bende X6yı savunmuyorum.. ben aldım mı X6yı aldım.. istesem wavede alır mıydım alırdım.. ama ihtiyaçlarımı x6 karşılayabiliyordu ve tasarımı çok hoşuma gidiyordu aldım.. ve benim aradığım düzeyde ihtiyaçları olan arkadaşlara öneriyorum.. sadece milletin her konuya wave die atlamasına uyuz oluyorum.. abicim adam nokia telefon istiyorum demiş hala wave diosunuz.. olmadı döverek wave aldırın.. herkesin telefondan beklentileri farklıdır.. bende hızlı telefon istesem wave alırdım.. bende telefona göre kaliteli oyunlar istesem wave alırdım.. ama istemiorum.. hızlı bir wi-fi cihazına ihtiyaç duysam netbook alırım.. el altında taşınabilir oyun oynama aracına ihtiyaç duysam PSP GO alır geçerim ama ben pcde bile oyun oynamayan birisiyimdir.. sen telefonda istediğin kadar hızlı gez.. neyine yaricak?? hayatında önemli şeylere zaman ayırmanı mı sağlicak.. ne büyütüyosunuz.. ben sabahtan beri x6 benim ihtiyaçlarıma uyuyordu aldım arkadaşım senin ihtiyaçlarınıda karşılıyorsa al diorum.. biri gelio mantıksızsın o kadar para verdin hızlı bişi alsaydın dio.. biri gelio x6da kaliteli oyunlar yok dio.. ben sanki bunları x6yı alırken bilmiodum.. çok aydınlattınız beni.. (ki x6yı ilk gördüğümde tasarımına hayran kalmıştım.. 2009 kasımdan beri takip ediyorum teli) olay bu kadar.. tamamen ihtiyaç karşılama meselesi..

• Gülüyorum.Accayip polyanna yapmışsınız :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.