ya ben n73 alıcam sizce n73 müsic versiyonunu bekliyimmi ne zaman çıkar tahmini bide ço kark olurmu müzik olarak sony kadar kalite ses olurmu bence siyah çok iyi olmamış artık ehr tel siyah beyaz kırmızı daha süper
bekleme sadece daha iyi mp3 programı ve daha iyi kulaklık vercekler o kadar bide siyah hiç güzel değil sen normal n73 al
birde boyle bir video var.
n95 yogunlukta olmak uzere n75, n91 me, ve n70 me de incelenmis.
KOLAY GELSİN ARKADASLAR BIR SORUM OLACAK N73 öN TARAFINDAKI KAMERANIN YANINDAKI KÜÇÜK MAVI ISIK NEREDEN CALISTIRILIYOR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
bence n70 ve n73 m.e. modelleri harika.ne zaman çıkar bu modeller
2007 nin ikinci ceyregi olmasi lazim
quote:
Orjinalden alıntı: cenk1976
KOLAY GELSİN ARKADASLAR BIR SORUM OLACAK N73 öN TARAFINDAKI KAMERANIN YANINDAKI KÜÇÜK MAVI ISIK NEREDEN CALISTIRILIYOR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
arkadaşım ben w900i kullanıcısıyım ama bildiğim kadarıyla telefon tasarrufa giriyo ya hani ekranda hiç bişey gözükmüyor ole kapalı gibi duruyor o zaman mavi ışık yanıo telin açık olduğunu belli etmesi için öle bilyom
quote:
Orjinalden alıntı: Dj_CooL
quote:
Orjinalden alıntı: cenk1976
arkadaşım ben w900i kullanıcısıyım ama bildiğim kadarıyla telefon tasarrufa giriyo ya hani ekranda hiç bişey gözükmüyor ole kapalı gibi duruyor o zaman mavi ışık yanıo telin açık olduğunu belli etmesi için öle bilyom
ohoo abi adam 6 kasımda sormuş soruyu şimdi binlerce kez almıştır cvbını yinede saol
N95 şimdi piyasada ve kimseden bir ses çıkmıyor? Yoksa benmi kaçırıyorum 64:
quote:
Orjinalden alıntı: DiReFuL
N95 şimdi piyasada ve kimseden bir ses çıkmıyor? Yoksa benmi kaçırıyorum 64:
Sen kaciriyorsun forumda 3 tane baslik var detayli n95 ile ilgili.
aradan bukadar zaman geçmiş vede halen N75 gelmedimi ya türkiyeye eğer geldiyse nerde ve kaça yazan olursa çok sevinecem.... bir hafta içinde doğum günü hediyesi alacam başka birşey istemiyor delirecem valla arkadaşlar ne olur bana yardım.....
teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme