Şimdi Ara

Nokia Yeni N Serisi N75, N91 8gb, N73ME, N95 Güncelleniyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
38.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: surkentli_aslan

ya ben n73 alıcam sizce n73 müsic versiyonunu bekliyimmi ne zaman çıkar tahmini bide ço kark olurmu müzik olarak sony kadar kalite ses olurmu bence siyah çok iyi olmamış artık ehr tel siyah beyaz kırmızı daha süper

bekleme sadece daha iyi mp3 programı ve daha iyi kulaklık vercekler o kadar bide siyah hiç güzel değil sen normal n73 al
  • birde boyle bir video var.

n95 yogunlukta olmak uzere n75, n91 me, ve n70 me de incelenmis.

http://www.gsmarena.com/nokia_n95-video-1716.php
  • yaw ne bunlar böyle 120gram felan
    eşşek ölüsü gibi
    günahımı vermem vallaa
  • dostlar n73'mü almalıyım yoksa n73 m.e. bekliyimmi
  • KOLAY GELSİN ARKADASLAR BIR SORUM OLACAK N73 öN TARAFINDAKI KAMERANIN YANINDAKI KÜÇÜK MAVI ISIK NEREDEN CALISTIRILIYOR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
  • bence n70 ve n73 m.e. modelleri harika.ne zaman çıkar bu modeller
  • 2007 nin ikinci ceyregi olmasi lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk1976

KOLAY GELSİN ARKADASLAR BIR SORUM OLACAK N73 öN TARAFINDAKI KAMERANIN YANINDAKI KÜÇÜK MAVI ISIK NEREDEN CALISTIRILIYOR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

arkadaşım ben w900i kullanıcısıyım ama bildiğim kadarıyla telefon tasarrufa giriyo ya hani ekranda hiç bişey gözükmüyor ole kapalı gibi duruyor o zaman mavi ışık yanıo telin açık olduğunu belli etmesi için öle bilyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_CooL

quote:

Orjinalden alıntı: cenk1976

KOLAY GELSİN ARKADASLAR BIR SORUM OLACAK N73 öN TARAFINDAKI KAMERANIN YANINDAKI KÜÇÜK MAVI ISIK NEREDEN CALISTIRILIYOR BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

arkadaşım ben w900i kullanıcısıyım ama bildiğim kadarıyla telefon tasarrufa giriyo ya hani ekranda hiç bişey gözükmüyor ole kapalı gibi duruyor o zaman mavi ışık yanıo telin açık olduğunu belli etmesi için öle bilyom

ohoo abi adam 6 kasımda sormuş soruyu şimdi binlerce kez almıştır cvbını yinede saol
  • N95 şimdi piyasada ve kimseden bir ses çıkmıyor? Yoksa benmi kaçırıyorum 64:
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiReFuL

N95 şimdi piyasada ve kimseden bir ses çıkmıyor? Yoksa benmi kaçırıyorum 64:

Sen kaciriyorsun forumda 3 tane baslik var detayli n95 ile ilgili.
  • aradan bukadar zaman geçmiş vede halen N75 gelmedimi ya türkiyeye eğer geldiyse nerde ve kaça yazan olursa çok sevinecem....
    bir hafta içinde doğum günü hediyesi alacam başka birşey istemiyor delirecem valla arkadaşlar ne olur bana yardım.....

teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.