Şimdi Ara

Nokian Kış Lastikleri VİDEOsu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Zincir olsa patır patır ses yapar zaten. Internette bir sürü video var bu lastik için. Araç dışı olan video da var.
    Zaten adam kış lastiğine neden zincir taksın. O zaman yazlık lastikle devam eder, sonra zincir takar.

müzik ten zincir sesini alamazsın. Araç dışı video görmedim. Paylaşırmısın?
    Yahu sen nezaman zincir takıp çıkardığını görüyomusun? ikinci videda kesip birleştirmeler var.

Yahu adam Nokian lastiklerinin distrübitörü mü, neden zincirle çıkıp, böyle bir video yayınlasın? Neden kötümser davranıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum
    Video da kesintiler var demişsiniz mesela, ben izleyince bunu özel bir konuşma olduğu için kesilmiş olarak algıladım, hiçbir şekilde zincir kullanılmış da bu örtbas ediliyormuş gibi düşünmedim.
    Müzikten neden zincir sesi alamıyoruz acaba? Bunun da mantığını hiç anlayamadım. Ben de mi bir tuhaflık var acaba?

• Nokian kış lastiklerinin zincire ihtiyacı da pek olmaz zaten.
  • Az önce hepsi burada dan Nokian 195*65*15 lik WR D3 kış lastiği yeni caddy maxi panel van aracıma aldım.Ürünü taktırınca izlenimlerimi yazarım arkadaşlar bugün en uygun aynı modeli peşin 225 liraya alıcaktım vazgeçtim tanesi 149.9 dan 4 tane aldım bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Zincir olsa patır patır ses yapar zaten. Internette bir sürü video var bu lastik için. Araç dışı olan video da var.
    Zaten adam kış lastiğine neden zincir taksın. O zaman yazlık lastikle devam eder, sonra zincir takar.

müzik ten zincir sesini alamazsın. Araç dışı video görmedim. Paylaşırmısın?
    Yahu sen nezaman zincir takıp çıkardığını görüyomusun? ikinci videda kesip birleştirmeler var.

Yahu adam Nokian lastiklerinin distrübitörü mü, neden zincirle çıkıp, böyle bir video yayınlasın? Neden kötümser davranıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum
    Video da kesintiler var demişsiniz mesela, ben izleyince bunu özel bir konuşma olduğu için kesilmiş olarak algıladım, hiçbir şekilde zincir kullanılmış da bu örtbas ediliyormuş gibi düşünmedim.
    Müzikten neden zincir sesi alamıyoruz acaba? Bunun da mantığını hiç anlayamadım. Ben de mi bir tuhaflık var acaba?

kötümser değil, şüpheci.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesadüfen videoları gördüm, bu videolar ve çekimler bana ait. youtube dan gören bir akadaşımız burada paylaşmış sanıyorum. çekimlerde kesintiler olduğu için şüphe duyanlar olmuş. bu araç kamerası araç camına saibitlenmiş olarak çalışıyor ve kesintisiz kayıt yapıyor. manisa izmir arası yol 25 dakika kadar sürüyor hepsini koymanın anlamı olmayacağı için, lastiğin faydalarını gösteren bazı bölümleri doğal olarak montajladım. Sonuç olarak kış lastiği bir çok kişinin düşündüğünün aksine gerçekten çok işe yaramakta. nokian olması da önemli değil daha önce continental ve michelin de kullandım ve onlarda da memnundum.

bu görüntüler geçen yıla ait. Bu sene bu yola daha kar yağmadı. Kar yağdığı zaman taze görüntüleri youtube dan paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmy

Tesadüfen videoları gördüm, bu videolar ve çekimler bana ait. youtube dan gören bir akadaşımız burada paylaşmış sanıyorum. çekimlerde kesintiler olduğu için şüphe duyanlar olmuş. bu araç kamerası araç camına saibitlenmiş olarak çalışıyor ve kesintisiz kayıt yapıyor. manisa izmir arası yol 25 dakika kadar sürüyor hepsini koymanın anlamı olmayacağı için, lastiğin faydalarını gösteren bazı bölümleri doğal olarak montajladım. Sonuç olarak kış lastiği bir çok kişinin düşündüğünün aksine gerçekten çok işe yaramakta. nokian olması da önemli değil daha önce continental ve michelin de kullandım ve onlarda da memnundum.

bu görüntüler geçen yıla ait. Bu sene bu yola daha kar yağmadı. Kar yağdığı zaman taze görüntüleri youtube dan paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmy

Tesadüfen videoları gördüm, bu videolar ve çekimler bana ait. youtube dan gören bir akadaşımız burada paylaşmış sanıyorum. çekimlerde kesintiler olduğu için şüphe duyanlar olmuş. bu araç kamerası araç camına saibitlenmiş olarak çalışıyor ve kesintisiz kayıt yapıyor. manisa izmir arası yol 25 dakika kadar sürüyor hepsini koymanın anlamı olmayacağı için, lastiğin faydalarını gösteren bazı bölümleri doğal olarak montajladım. Sonuç olarak kış lastiği bir çok kişinin düşündüğünün aksine gerçekten çok işe yaramakta. nokian olması da önemli değil daha önce continental ve michelin de kullandım ve onlarda da memnundum.

arabanızın marka ve modeli neydi acaba? merak ettimde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011 mazda 6
  • nokian wr d3 ile nokian wr g2 arasında kaldım..hangisini almalıyım karar vermekte zorluk çekiyorum.. arasında ne fark var.. sitesinde açıklamarını okudum ama şudur diyebileceğim bariz fark bulamadım??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.