goldwish de olabilir ya da fiyat önemli değil demişsin git finlandiyaya sıkıştır üç beş kuruş mühendislerin cebine kendine özel bir telefon ürettir.şaka bir yana n80 olabilir senin isteğine göre.
gücün yetiyosa n80 neredeyse herşeyiyle tatmin edici çok az telefon arasında kamera n70 çok iyi ve diğer saydıklarında çoğu iyi telefonun sviyesinde ve wirelles var bu telefonda...!
quote:
Orjinalden alıntı: MeHmEt GöKhAn
BENİM ARADIĞIM TELEFON:
1)KAYAR KAPALI OLCAK 2)HAFIZA ARTTIRILICAK 3)KAMERASI EN AZ 2 MP OLCAK 4)VİDEOYU EN AZ 6111 KADAR ÇEKİCEK. 5)SES KALİTESİ YİNE EN AZ 6111 KADAR OLUCAK 6)SYMBİAN OLUCAK
VAR MI BÖLE Bİ TELFON YA???? BEN BAKIORM BAKIORM BULAMIORM LÜTFEN YARDIM!!! BAŞKA MARKALARIN SYMBİAN TELFONU OLUYOSA BAŞKA MARKA DA OLABİLİR.
6280
quote:
Orjinalden alıntı: MeHmEt GöKhAn
BENİM ARADIĞIM TELEFON:
1)KAYAR KAPALI OLCAK 2)HAFIZA ARTTIRILICAK 3)KAMERASI EN AZ 2 MP OLCAK 4)VİDEOYU EN AZ 6111 KADAR ÇEKİCEK. 5)SES KALİTESİ YİNE EN AZ 6111 KADAR OLUCAK 6)SYMBİAN OLUCAK
VAR MI BÖLE Bİ TELFON YA???? BEN BAKIORM BAKIORM BULAMIORM LÜTFEN YARDIM!!! BAŞKA MARKALARIN SYMBİAN TELFONU OLUYOSA BAŞKA MARKA DA OLABİLİR.
Nokia olarak bu kriterlere bir tek N80 uyuyor başka çare yok.
Başka markalarda kayar kapak + symbianlı telefon ben bilmiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme