Şimdi Ara

Nokta atışı yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi yazılım dilini öğrenmeliyimden ziyade farklı bir soru sormak istiyorum. Benim zaten halihazırda aklımda bir plan var. Yani plan derken kafamda yapmak istediğim mobil uygulamayı tasarladım ve aşamalarını vesaire aylardır defterime çizdim. Hazır boştayken artık başlamak istiyorum ama bu yapacağım uygulama için hangi yazılım dilini öğrenmeliyim onu bilmiyorum. Uygulama hakkında çok detay vermek istemiyorum ama temel olarak şöyle çalışmasını istiyorum.

Telefonun ekranını açtığınızda size veri verecek. Hatta bunun aynısının yabancı dil öğreteni var belki bilen olur aramızda. Onun gibi bir şey yapmak istiyorum, ne öğrenmeliyim yardımcı olur musunuz? Bir de renk seçimini vesaire de detaylı olarak düşündüm. Bu renk olayını yazılım ile yapabilir miyiz yoksa tasarım mı öğrenmem gerek. Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• anlattığın kadarı ile flutter yahut react native teknolojilerinden birini kullanabilirsin

• Teşekkürler ikisini de yüzeysel araştırayım

• rica ederim

• Her bir programlama dilinin kendi yapacakları programlar diye bir şey yok.
    Şunu bununla, onu şununla yaparsın diye bir şey yok.
    Programı yapan her zaman programcının kendisi. Ve istediği dili kullanabilir.

İstisna durumlar: Bazı diller her İşletim sistemi için mevcut değil, veya belli bir iş alanı için sınırlı tasarlanmış olabiliyor.

Kafanda tasarladıkların da genelde senin sandığın gibi işlemez. Kullandığın araç'ın nasıl işlediğini öğrenmelisin öncelikle.

Bir kaç metod ve döngüleri öğrendikten sonra da progrmını gerçekleştiremezsin. Bu iş uzun bir süreç.

Hadi kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.