Şimdi Ara

Nokta Çizik yok. Sıfır Niyetine Z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 yıldan fazla garantisi olan, ön arka jelatinli. Nokta hata yoktur. Sıfır gibidir tertemizdir. Özenle kullandığım cihazdır. Sadece keyfe değer takaslık/satılıktır. Kulaklığını doğru düzgün kullandığım dahi söylenemez.

Cihazım Sony EU garantilidir. Cihazım Sony Xperia Z2 4G'li modelidir. Siyah renktir.

Önceliğim takastır. Takaslık olduğu için fiyat belirtmiyorum. İos cihazlar veya yeni cihazlar düşünüyorum. Altı üstü konuşulur

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 5 Aralık 2015; 13:14:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• neyle takas ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman077

neyle takas ama

Cep telefonu ile hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• anladım da aklınızda ne var. bu telefondan daha iyi bişeyle takas mı yoksa daha mütevazi bi cihazla takas mı?
  • quote:

anladım da aklınızda ne var. bu telefondan daha iyi bişeyle takas mı yoksa daha mütevazi bi cihazla takas mı?

Belli bir marka model yok. Kafama yatan her cihaz ile olabilir. Tekliflerw göre değişir

• tamam da hocam o zaman derler ki bu cihazın bi sorunu yok keyfe göre daha mütevazi veya daha elit bir telefonla niye değiştiriyorsun amaç telefonu başından atmaya çalışmak mi yani bir sorunu mu var telefonun diye akla gelmez mi ? ki benim şu an geldi mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman077 -- 5 Aralık 2015; 9:57:05 >
  • quote:

tamam da hocam o zaman derler ki bu cihazın bi sorunu yok keyfe göre daha mütevazi veya daha elit bir telefonla niye değiştiriyorsun amaç telefonu başından atmaya çalışmak mi yani bir sorunu mu var telefonun diye akla gelmez mi ? ki benim şu an geldi mesela

Yok hocam. Çok memnunum ancak sıkıldım. Teknolojiyi yakından takip ediyorum. Çabuk tel değiştiren yapıya sahibim. Düşük cihazlar olmaz tabiki de. Daha çok yeni cihaz veya ios cihaz düşünüyorum. İlanda belirtmedim kbakma düzenliyorm şimdi

• tamamdır hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.