cd fiyatlari olaganustu artiyor. daha once 350 olan nortechler 500 e sonra 750bine cikti. bu gidisle cd yazamayacagiz.
DVD Writer çıksın ben o zaman görürüm normal cd leri. Bak nasıl düşecek.
bugün bilg.cı dedi ki etrol fiyatları artıyor, CD fiyatları da artıyor. ne ilgisi var bilmiyorum
sanırım petrolun yan urunu filan.
yok yaw savaşı bahane edip mal gelmiyo falan diye tahtakale fiyatları arttırmış bence geçici bir durum biraz beklemek lazım
Gümrükten mallar geçmiyormuş. (Savaş bahanesi ile)
bu kadar çok cd yazarsak sonunun bu olacağı belliydi. fırsatcı türk piyasası...........
Ya arkadaslar ben bu ucuz aldıgımız cdlerin türkiyede yapıldıgını sanıyorum gümrükle ne alakası var :)
cd ler genelde bulgaristandan geliyor. ama..... fırsatçı bunlar fırsatçı
Yumurtacıya neden yumurtalar zamlandı diyorsun. Petrole zam geldi diyor. Ne alakası varsa. Aman petrol, canım petrol, herşey petrol. Savaşın temelide petrol. Amerika savaşı kazanırsa CD ler ucuzlayacakmış.:)))))
Bana bu gun Tahtakale den Mini CD getirecek olan adam Hindistanda ki CD üretim fabrikası yanmıs. Sadece Taiwan dan gelio dediydi. Ne kadar doğru ne kadar yanlıs bilemem. :)
Kesinlikle fırsattan faydalanma...Bildiğim cd satan 10-15 yer var dostum olan ve ellerinde stok halinde 325 bin TL ye alınmış 3-4 bin cd var.İsteyene de 750 ila 1 milyondan veriyolar.
nasıl olsa alanlar almaya devam ediyor, bahane de hazır, biri atmış ortaya gerçek ya da yalan, adamlar da fırsattan istifade,oh,ne güzel.bizler okulları bitirelim dursun,ne ala
bizim millet tam sahtekar oldu yaw,yok canım biz avrupaya neye giremeyiz ....
her gün her dakika fiyatı artıyor 22 centti dün 24 cent demeye başladılar.
Vay VAy VAy demekki bizim insanlarımıza cd yazmak yavas yavas yasaklanıyor bu zamlarla
bugün bakırköydeki uzun araştırmalarım sonucunda en ucuz ve en kaliteli olarak diamond bulabildim o da 450 binden 50 tane alabildim 400 yapsa 100 alcaktım ama yapmadı :( nortech ler burada 750den başlıyo princo yu ilginçtir kimse bilmiyo öyle yerler var ki dandik noname cdleri 1 milyondan satıyo valla adamı utanmasalar ayakta m.kicekler
türk insanı daha doğrusu fırsatçı esnafı parayı sever dolar artar fiyat artar dolar düşer fiyat aynı dolar artar ve zam gelir fiyat aynen yansıtılır bunlar ölü soyucusu be...
arkadaşlar yuzde yuz olmasada kullandıgımız bu cdler petrolun yan urunu .... cunku kullandıgımız cdlerde naylona benzer bır urun kullanılıyor ve buda petrolden elde edılen bı urunmus ... petrolle azda olsa alakası var yanı ... ama dıger goruslere katılıyorum cok hızlı ve cok fazla zamlanıyorlar ve noname cdlerı 2 mılyona satan yerler gordum ben ....allah akıl fikir versın....
arkadaslar cdler yurt dışından geliyor. cdye parlaması için surulen maddenin fiyatının artması arttırıyor. 2 aya kadar duser fiyatlar. buarada beşiktaştan alın cdleri daha ucuz.