Şimdi Ara

NOLUCAK BU NUKERLERİN SONU...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: patronizm

Force Nuker deneyin birde:)

bi tane cleric o nukeri varya yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pars31

quote:

kimse bişey demiyecekmi

NOLUCAK BU NUKERLERİN SONU...?

rahmetlide iyi birine benziyordu. bu haliyle bile gözleri ışıldıyor

• @MetalWave

• herkes fireyi kesin katıo ama bazılarıda şöle yapıor cold-bitcheon-light gayette güzel oluo yatmıo kolay kolay snow olmasa bile yatırlarla yırtıo

eklenti: combolarda war tabii
  • hiç bir build bitmeyecek arkadaşlar bitermi joymax bunu yaparmı sizce her capte bir çarı bitirdiniz bana 90 da glavierlar çok kötü olcak dediler dediler inadına mercurynin sun setsiz en iyi çarını yaptım (glavier olarak) 5 roundluk pvplerde beni bir sunlu çar çok kötü ezdi oda 4-1 yenen bir sun garmen set+ sun blade li bladerdı o kadarda olsun yani
    anlatmak istediğim hiçbir build batmaz illaki joymax onu bir şekilde dengeler
    nüker konusunda ise bence cold değil lighttır ana buildi
  • @splendour.rrr

hocam bu saatten sonra nasıl bi ch buildi blader ı yatırabilir sorarım sana ? artık ch pvp leri bow , glavie, nuker arasında olucak gibi bişi oldu.
  • vallaha artık cap cap takip etmekten sıkıldığım için ve öss seneme gireceğim için 100 level'a kendime ait bir çar kasmıyorum plevel yapıyorum ama pvp ye çıkmadığım için gözlemlerim yok malesef blade ne geldi ne gitti bilemicem ama blade'i iyi kullanan hiç bir legende yatmazdı ama yatıramazdı sadece biraz yatırmasına yardımcı olmuşlar çünkü öbür türlü blade acc sahipleri pvp ye çıkmıyordu kendimden biliyorum
  • Joymaxin bir buildi çöpe attıracağını zannetmiyorum, adam 120 130 olmuş baktı nuker batmış bir işe yaramıyor yeni char mı kasıcak 0 dan?Oyunu bırakır bence..Joymax te böyle birşeyi göze almaz ..
  • bunlara gerek yok Açın Str bowunuzu kapat monitörü gözün arkada kalmasın ...
    Nuker =
  • nuker kasmaya devam ilerde belki çok güzel skilleri çıkabilir
  • Hem elektrik e fazla bişey gelmedi 110 lv de çok güzel şeylerin gelecegine inanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamtrad

bunlara gerek yok Açın Str bowunuzu kapat monitörü gözün arkada kalmasın ...
    Nuker =

belki 100 lv da iyice yükselmiş bir build olabilir fakat 110 lv da ne olacağı belli değil..

Joymaxin nukerları çöpe atacağını sanmıyorum, eminimki 1-2 çok iyi skill gelir, intlerin işine yarayabilicek..
  • bence nuker için 110 lvl cıkmazını çözmeleri için 110 lvl nukelerinin ve uplarının çok güçlü olması lazım ve bu skillerle pvp de de etkili olmaları lazım. örnegin :110 cold 80 light 110 fire olabilir. böylece hem cok güçlü hem cok dayanıklı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colorist -- 24 Mayıs 2009; 14:05:03 >
  • Bence en güzel çar Bow çardır.
  • 100 lv FF charların pvpsını gormeden kimse yorum yapmasın bence nuker bitmış degil Bıcheona gelen skiller 100 lv cold bıcheon light yapılandırmasını king yapmıcagı ne malum..Bence str chine charın işi bitti nukerler hala ayakta ayrıca snow shıeld artık her charın ıhtıyacı oldu strler bile pvpde snow açıyorlar snow bıtınce onlarda yatıyorlar.Önemlı olan tecrubedir bence.
  • bu master level 300 den yukarı çekilmeyecekmi hiç her legendde bazı büyüleri kapatıp bazılarını açacakmıyız?
  • 150 Lv gelirde eğer mastery artmazsa nukerler için en iyi buildin Fire-Bich.-Armor olacağını düşünüyorum.
    Fire'la mag def. kazanacağız armorlada phy def'imizi yükselteceğiz.Bu arada bich.da da phy def. arttıran bi skill var,bunun sayesinde
    phy def. 15 sn(yanılmıyorsam) muazzam bir artış gösterecek.15 sn sonra adamı yatıramazsak ;
    Fire wall+Yeni combo(fear,dull gibi de-buff yedirebilen) + yatır batırla idare edeceğiz.

100 Lvda da nuker bitmedi , %60lık snow neyinize yetmiyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pars31

neden wizart olmasaydı ::?

Nukerlerden daha iyi full intler de ondan.... MAALESEF
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.