Şimdi Ara

Nolur cevaplayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sİze 4 sorum olacak site kurmaktan anlayanlar 1. soru : wordpress temaları paralımı 2. soru : wordpress hosting için işletim sistemi linux olmak gerekimi iwndowsta olur mu 3. soru : Siteyi hangi siteden kurmalıyız domain ve hostin neren almayılız. 4.wordpress hosting için linux zorunluysa paralımı paralıysada ne kadar ?

• Soruların olduğu gibi google a yaz cevabını alacaksın büyük ihtimal ile.

• Wordpress temalarının ücretsizi var ücretlisi var ve o ücretliletin demo su var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biriside üşenmeyip tüm soruların cevabını yazsın ne googlesi yukardaki soruları googledan çok siteden anlayan biri cevaplaması için yazdım . yoksa bende google yazardım ilk olarak.
  • 3s123 kullanıcısına yanıt
    Maden yazabiliyordun çıkıp demezler mi niye yazıp 5dk de hepsinin cevabını bulmak yerine burada milleti bekliyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Yalvarırım Bana Yardım Edin
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Maden yazabiliyordun çıkıp demezler mi niye yazıp 5dk de hepsinin cevabını bulmak yerine burada milleti bekliyorsun?

hepsinin cevabını bulsaydım buraya konu açmazdım .
    O zaman Google'a bende yazıp bulabiliyorum diye artistlik yapmanın lüzumu yok. Aradım bulamadım daha mantıklı bir ifade olur. 4 sorudan ilk 3 ünün cevabını google aracılığı ile benim verdiğim linklerden 30 saniyede bulabilirsin. 4. soru için biraz bakınmak gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 4 Kasım 2016; 21:1:24 >
  • quote:

O zaman Google'a bende yazıp bulabiliyorum diye artistlik yapmanın lüzumu yok. Aradım bulamadım daha mantıklı bir ifade olur. 4 sorudan ilk 3 ünün cevabını google aracılığı ile benim verdiğim linklerden 30 saniyede bulabilirsin. 4. soru için biraz bakınmak gerekebilir.

bende 2 ve 4. soruda takıldım zaten daha çok :)
    2. sorunun cevabı hayır linux şart değil. 4ü de kendin bulursun artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 4 Kasım 2016; 23:1:35 >
  • quote:

2. sorunun cevabı hayır linux şart değil. 4ü de kendin bulursun artık.

2. soru wordpress hosting linux zorunlu değil dedin . zorunlu değilse sorun yok benim bilgisayar windows çünkü
  • merhaba bir yerde adsenseden reklam kodu aldıktan sonra bazılarının o reklam kodunu kötü amaçla kullanmaması için site kısıtlama ayarı yapılıyordu onu nasıl yapıyoruz internette bulamadım :( nereye basıpta yapıyoduk aklıma takıldı ?????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.