Şimdi Ara

Noluyor silkroadın sitesine girmiyor ve oyuna girincede int yok hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sabah sabah bu ne reziliik yaw. İki dakak oyun keyfimiz var sagolsun gymax bunuda mafetti.

Sabah uptade oldu ama nasıl uptade. Millet oyunda kasıyor o sırada uptade geliyo ama oyundan atılan yok.

Oyundan çıkıyosun tam gireceksin tekrar uptade soruyo. Yani demek istedigim, Uykusu agır olupta öğlene kadar uyuyanlar dc yemediyseler hala oyundalar.

Oyunda olan arkadaslarım var. Uyarıyorum sakın cıkmayın giremezsiniz. Gerçi son durum nedir onuda bilmiyorum. Facede girmiyo ne iş se.
  • Küt diye dolmuş serverlar
  • geldi hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

Bişi öğrendim geçmiş olsun,joymax ip leri banlamış galiba

• ekstra severı9n yanında FAQ var bu ne küfürmü ediyo bu bize
  • quote:

ekstra severı9n yanında FAQ var bu ne küfürmü ediyo bu bize

• ahhh joymax bize artık küfür etmeye başlamış yandık biz u len joymax bende sana bı metor atarım ölürsün valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: rappelz32

quote:

ekstra severı9n yanında FAQ var bu ne küfürmü ediyo bu bize

niye açılmıyo yaa ooofoooooffffffffffff

• ben giremiyorum oyuna
  • Bende giremiyorum sabahtan beri ilk sro ya tıkladığımda, Failed to check version diyor. Sonra ona basınca The client infarmation cannot be corfimed.Program will be terminated diyor.Sizce sorun ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar

ahhh joymax bize artık küfür etmeye başlamış yandık biz u len joymax bende sana bı metor atarım ölürsün valla

Hocam şu foruma yaş sınırı koysunlar
  • renkler düzelmiş mi?
  • Renkler düzelmişmi derken, renklerin değişmesinin bir hata ve ya eksiklik oldugunu ima eder gibi konuşmuşsun, Yoksa renkleri hata ile mi o hale getirdiler . Bu da neden 2 gündür rezillik cektigimizi anlatıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

renkler düzelmiş mi?

eet kokolar ve blood onglar düzgün
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.