Sabah sabah bu ne reziliik yaw. İki dakak oyun keyfimiz var sagolsun gymax bunuda mafetti.
Sabah uptade oldu ama nasıl uptade. Millet oyunda kasıyor o sırada uptade geliyo ama oyundan atılan yok.
Oyundan çıkıyosun tam gireceksin tekrar uptade soruyo. Yani demek istedigim, Uykusu agır olupta öğlene kadar uyuyanlar dc yemediyseler hala oyundalar.
Oyunda olan arkadaslarım var. Uyarıyorum sakın cıkmayın giremezsiniz. Gerçi son durum nedir onuda bilmiyorum. Facede girmiyo ne iş se.
Küt diye dolmuş serverlar
geldi hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY
Bişi öğrendim geçmiş olsun,joymax ip leri banlamış galiba
ekstra severı9n yanında FAQ var bu ne küfürmü ediyo bu bize
quote:
ahhh joymax bize artık küfür etmeye başlamış yandık biz u len joymax bende sana bı metor atarım ölürsün valla
quote:
Orjinalden alıntı: rappelz32
quote:
niye açılmıyo yaa ooofoooooffffffffffff
ben giremiyorum oyuna
Bende giremiyorum sabahtan beri ilk sro ya tıkladığımda, Failed to check version diyor. Sonra ona basınca The client infarmation cannot be corfimed.Program will be terminated diyor.Sizce sorun ne ?
quote:
Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar
ahhh joymax bize artık küfür etmeye başlamış yandık biz u len joymax bende sana bı metor atarım ölürsün valla
Hocam şu foruma yaş sınırı koysunlar
renkler düzelmiş mi?
Renkler düzelmişmi derken, renklerin değişmesinin bir hata ve ya eksiklik oldugunu ima eder gibi konuşmuşsun, Yoksa renkleri hata ile mi o hale getirdiler . Bu da neden 2 gündür rezillik cektigimizi anlatıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
renkler düzelmiş mi?
eet kokolar ve blood onglar düzgün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme