Şimdi Ara

NoMercyMC - Çekirdek Sunucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mc.nomercymc.com

NoMercyMC, 3 yıldır kesintisiz hizmet verdi ve vermeye devam ediyor. Sunucumuzun en güzel tarafı da Türkiye çapında ilk açılan sunuculardan biri olmasıdır. 3 yıldır devamını sağlayan oyuncularımıza tüm yönetim ekibi adına teşekkür ediyorum.

SUNUCU BİLGİLERİ

Sunucu Adı: NoMercyMC
    Sunucu Sürümü: 1.8 - 1.8.9 (Yakın Zamanda 1.9'a geçilecek)
    Sunucu Adresi: mc.nomercymc.com
    Sitemiz:http://www.NoMercyMC.com/
    Facebook:https://www.facebook.com/NoMercyMC/
    Youtube: En Yakın Zamanda!
    Twitter: En Yakın Zamanda!
    Sunucudaki RAM Miktarı: 64GB

YÖNETİM SİSTEMİ
    Sunucumuzda her oyuncu yönetimde söz sahibi olabilir. Oyuncular 3 farklı yetkiye sahip olabilirler;

Rehber: Sunucuya yeni başlayan oyunculara yardım edip onların sunucuyu öğrenmesine yardımda bulunur.
    Mimar: Sunucunun mimarisini oluşturup sunucunun görünüşünün zenginleşmesine yardımda bulunur.
    (Ben)Ajan: Sunucuyu çeşitli forumlarda tanıtıp sunucu içi etkinlikleri düzenlerler.

Her yetkili çok çalışarak terfi alır.

SUNUCULARMIZ
    FACTİONS
    Buradaki amaç en çok paraya ve en güçlü klana sahip olmaktır. Yetkili alımları genellikle bu sunucu üzerinden yapılır. Ayrıca çeşitli Mini Oyunlar ile eğlenebilirsiniz. VIP ler bu sunucuda satılır.

HUNGER GAMES
    Minecraft 'ın en çok oynanan oyunlarından. Bakalım herkesi öldürüp sona kalan kişi olabilecek misiniz?

CREATİVE
    50x50 arsalarda neler yapabileceğinizi bizlere gösterin. Yakın zamanda VIP lere özel WorldEdit yetkisi kullanımınıza hazır olacak.

SKYBLOCK
    Uzayın derinliklerinde sadece 1 ağaç, birkaç toprak parçası, gelişmenize yardımcı birkaç eşya ve siz varsınız. Amacınız ise uzayın en gelişmiş adasına sahip olmak. Öyle ki bu uzayda yerçekimi var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.