Şimdi Ara

Non-Premium Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    beyler kasın bi cozumu olcak mutlaka
    fuckkoyla girip macro falan die bi durum vardı bilgisi olan var mı?
    beyler hadi calısalım programdan anlayanlar dosyalara falan baksınlar olmadı hackerlar cokertin sistemini:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NovaMANiac -- 19 Ağustos 2006; 13:35:26 >

• iyi de patch gelmedi reset gelmedi nasi degistirebiLirler oyle sap diye sansina gelmistir
  • ewet düseldi artık server durumlarını gösteriyo
  • yaw bıktım artık yaw adam gibi tamamen premium desinler de boşuna char kasmayalım
  • ohh be ama dun akşam ole bişi yoktu :D patchle alakası yok kardeş o server la alakalı olan bişey server clinte doluluk oranını veri olarak vermedigi için oda tek çizgi olrak gosterio patch gelmesine gereken bi durum yok
  • Kesinlikle boşuna..Premium olmayanı eziyolar..
  • yok yaa almam ben premium ztn oyundan da iyice sogdum.Su tarihe kadar 1 kere bile almadim ALMAM da..

• quote:

Orjinalden alıntı: burak_55

ohh be ama dun akşam ole bişi yoktu :D patchle alakası yok kardeş o server la alakalı olan bişey server clinte doluluk oranını veri olarak vermedigi için oda tek çizgi olrak gosterio patch gelmesine gereken bi durum yok
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovaMANiac

up

oyunda deilmiydin sen sabah ben kapadım camiye gittim geldim girmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovaMANiac

OFFF oF
    beyler kasın bi cozumu olcak mutlaka
    fuckkoyla girip macro falan die bi durum vardı bilgisi olan var mı?
    beyler hadi calısalım programdan anlayanlar dosyalara falan baksınlar olmadı hackerlar cokertin sistemini:D

Aferin.Sonra da adamlar bizi oyundan temizlemek icin turlu taklalar atsinlar.Sayin,sovun sonra da.Bravo..
  • ya almayın premium girin oyunu dilediğiniz gibi oynayın hile yapın eğer size işkence yapıyolar sa sizde yapın oyuna
  • ya bu oyuna daha pratik girme yollarını bilen var sa yazsın
  • fuckko indir macro yaz acttools açık dursun gir fuckko ile bu kadr ya da macro kaydet
  • kredi kartı bulma kolay olsaydı alırdım bende yok işte
  • Ya pre .... Yada pre lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.