bırak sımdı rekoru bn kafayı yıyorum burda girmior :@ non pre yi engelledırlermı acaba :S
quote:
Orjinalden alıntı: NovaMANiac
beyler bugun gozlemledim belirli zamanlarda oyuncu alıyo server a iki kere pespese girdim sonra 20 dk giremedim bence boyle belirli zamanlarda alıyo ve muhtemelen de dc edio bazılarını
eet aynı şeyi bende gözlemledim tam yazcaktım seninkini gördüm. benim arkadaş girdim dedi tam o sırada server list açıktı bende tıkladım aynı server a 10 sn içinde girdi bugün 2 kere oldu bu şey ama aynı arkadaşla 3 dakka ara ile dc olduk
çok sıkıldım yaw
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş..
ya o yukardakiler biliom falan die trip yaptı cozun sunu artık
bisi dicem ama kızmayın pre almakdan baska bir care yoq oyel gorunuyor
yaw koxp kullananlar .dll uzantılı bi dosyayı xtrap dosyasına atarak devredışı bırakıyolar. ac toolda kullanılabilir yani. auto enter macrosu ile
ne onay beklior
ya walla bende sıkıldım tıkla tıkla enter kırılacak ama ne olursa olsun almıyacam pre ne olursa olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
en iyisi gece 12den sonra oynamak o saatte kafeler kapanıyo tek tıkta giriyo walla
ya yok mu fikri olan
beyler actools da kod yazmayı bılen yokmu hiç aranızda yazsa şle sadece entere bassı cok hızlı yeter actools u kullanmak için knight i fuckkodan açın o zaman oluo eskı bı kod war bu çalıştıda çok yavaş oldu dc werıo BAŞKA KODU OLAN WARMI?
Arkadaşlar bence pek sorun yok ama bazen böyle gıcıklıklar yaptığıda doğru fakat bu sorun bana arada oluyo sonrada er deneyişimdi giriyorum oyuna.
sıkıldım kollarım koptu
Valla bi çözüm bulalım arkadaşlarla cafeye gidiyoz 1saatline masa açtırıyoz oyuna girecez diye para boşa gidiyo böyle şeymi oyur aslında premium üyelik alcam ama şimdi kredi kartı numarasını veririm daha fazla para felan yazar neyse diyom
ewt ark size katıkıyoruum illahhllah deditrti oyun yaw