Şimdi Ara

NON PREMİUM YAZISI YERİNE DİSCONNCTED OLUP GİRMEK İÇİN KNİGHTİ YENİDEN AÇMAK ÇOK GICIK GÖRÜŞLERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NON PREMİUM YAZISI YERİNE DİSCONNCTED OLUP GİRMEK İÇİN KNİGHTİ YENİDEN AÇMAK ÇOK GICIK GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

• normalde çoğu kişi bundan rahatsızdır,şimdi görüşlerinizi bekliyorum demişsin ,bende merak ettim evet çok iyi olmuş hep böyle kalsın diyen olucakmı?
  • ne yapmam gerektiğini yazarsanız sewinirim
  • girene kadar hiç aralık vermeden entere bas %100 girer ama hiç beklememen lazım
  • ewet internet kafede oynayanlar için tamamen para ve zaman kaybı diil mi bu. acaba kalsın diyen olcak mı ?
  • abi bendede oluyor priminyum suz kaldım 3 gün oynadım sora bitti ühüüüüüüüüüüüüüüü
    bidaha bidaha deniyom girmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cako_35_90

ewet internet kafede oynayanlar için tamamen para ve zaman kaybı diil mi bu. acaba kalsın diyen olcak mı ?

kim isterki...
  • yani servera tıkladıktan sonra mı? hatta bunun için bi program war dı bi ara ewet hatırladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cako_35_90

NON PREMİUM YAZISI YERİNE DİSCONNCTED OLUP GİRMEK İÇİN KNİGHTİ YENİDEN AÇMAK ÇOK GICIK GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

BUNUN CAGRESİ VAR SERVERA TIKLADIKTAN SONRA SUREKLİ ENTER YAPIN DİC. GELMEDEN BASMANIZ LAZIM SUREKLİ ENTERA BASIN GİRİYOSUN BEN HEP BOLE YAPARAK GİRİYOM
  • ewet serwera tıklar tıklamaz paso entera aban belli bi zaman sonra giriyor
  • çoksaolun arkadaşlar peki premium alamıyorum clikbuydan onaylama cevavı gelmiyo ne yapacağım
  • girdim beyler allah razı olsun
  • bende öyle yaapıyorum bazen conecting please wait de kalıto benim adamı gösteriyo starta bastığında dc veriyo çoğu zaman böle oluyo
  • ben maneste oynuyom hep tek tıkta giriyom premium falanda deilim herkes pathosa hucum etmiş herald
  • valla ha ben hep manes1 tek tık premium bitti ama tek tık giriyom
  • girmiyo yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

girene kadar hiç aralık vermeden entere bas %100 girer ama hiç beklememen lazım

valla öylede tam bir eziyet oyunu tamamem paralı hale getirmeye çalışıyolar ama bu işten kendileri zarar lı çıkar oyundan artık sıkılıpta bişey olsada şunu bıraksam diye bekliyen 100 lerce insan var onlar bu kişlerin üye olmalarını bekliyolar sa büyük oranda yanılırlar bence
  • girdim ama tek tıkladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.