oyuna giriyorum serveri seciorum no tıklıorum ilk önce non pre sorna DC neden oluo bilen warsa bnle paylasabilirmi ??
Bendede aynı. Spamı engellemek adına heralde.
olabilir.
servera tıklayınca direk dc
Aynen non pre sonra anında dc
aynennnnnn!!!!!!!!!!su son zmanalarda hayatımda en fazla kufur ettiğim son 1 haftayı yasıyorum.noluyor bole bir k2 network br ttnet.bole olursa bırakcam artık bu oyunu
Tek çözümü wra oda galba pire almak
free2play diyorlar ama resmen adama premium al diyorlar
Ne güzel 2 haftaya kadar gün içinde r1 e tek atıyordum bende. Sadece hafta sonları girerken biraz zorlanıyordum. Bu aralar herkes okuldayken bile r2 ye tek atamıyorum. Teki bırak giremiyorum bile. Bende oynamayı bıraktım. Ortalık biraz sakinleşsin başlarım yine.
alakası bile yok artık resmen paralı yapmak istiyor ama ne kadrosu nede imkanları yok çok iyi biliyor
vermeyin bu oyuna para bas bas bağırıyorum bakın ozaman nasıl adam gibi yaparlar oyunu hem para veriyorsunuz hemde oyun suyundan buyundan yakınıyorsnuz olmaz güç sizde parayı veren sizsiniz düdüğüde siz çalacaksınız.
alakası bile yok artık resmen paralı yapmak istiyor ama ne kadrosu nede imkanları yok çok iyi biliyor
vermeyin bu oyuna para bas bas bağırıyorum bakın ozaman nasıl adam gibi yaparlar oyunu hem para veriyorsunuz hemde oyun suyundan buyundan yakınıyorsnuz olmaz güç sizde parayı veren sizsiniz düdüğüde siz çalacaksınız.
BEN KESİNLİKLE PARA VERMİYORUM OYUNA AYRICA OYUNA GİRME YÖNTEMİNİDE BULDUM
şimdi servere tıklıyoruz,,, connecting plz wait diyor ya hep entere basıyoruz böylece sayıları girdiğimiz ekran tekrar geliyor ortada Disconnet yazıyor sağ altta sayıları girdiğimiz ekran geliyor tekrar giriyoruz sayıları dc yazısı kalkıyor ve servere %90 giriyor
şimdi servere tıklıyoruz,,, connecting plz wait diyor ya hep entere basıyoruz böylece sayıları girdiğimiz ekran tekrar geliyor ortada Disconnet yazıyor sağ altta sayıları girdiğimiz ekran geliyor tekrar giriyoruz sayıları dc yazısı kalkıyor ve servere %90 giriyor
o yöntemi bende buldum ama yan etkisi oluyo , mesela başkası sana party atamıyo, öldüğünde press ok gelmiyo, dükkan kurdun mu bozamıyorsun vs
o yöntemi bende buldum ama yan etkisi oluyo , mesela başkası sana party atamıyo, öldüğünde press ok gelmiyo, dükkan kurdun mu bozamıyorsun vs
bende o şekilde giriyorum ama şöle yapın sürekli enter basıtınız sayılar ekranı geldi dc ekranıda geldi.Numara girip ok dediniz dc ekranı gitti. Hemen oyun alta gönderin ve 1 tane launcher açın öle hazır beklesin.Sonra oyuna dönün tekrar server a girene kadar ok deyin deneyin.Atıyorum c2 mi girdiniz hemen alt+f4 çekin ve hazırda bekleyen launcher e tıklayın seri bi şekilde ıd pass girin ve c2 yi tıklayın %100 alıcaktır.
Not: Bu oyuna alt+f4 çekme ve diğer launcher a tıklayıp oyuna login olmas süreniz max 20-30 sn den fazla olmasın yoksa yine dc wericektir
ben dükkan bozmak için town çekiom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme