Şimdi Ara

NoRes S6E3 elitemu.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar server yabacı server, kısaca özellikleri:

*Exp: 50x
    *Drop rate: 35%
    *Max level: 400
    *Max master level: 200
    *Max reset: RESET YOK
    *Event çok
    *+100 online
    Site:http://elitemu.com

Drop 35 ama jewel yönünden sıkıntı yok.
    İtemler havada uçuyor, satanlar var alanlar var, noria pazar alanı. Store den alacağınız yada satacağınız itemler ecoin olarak alınıp satılıyor, bu ecoin i votereward yoluylada kazanabilirsiniz, webshop yok sadece xhop var, xshopda da stat sıfırlama jewel soket açma ancient item cıkartma vs. şeyler var.
    Shoplar da yuksek itemler yok potlar 25 lik. imp demon uniqorn felan yok, box of kundum +1 devaisda satılıyor. İsteyen option set yapabilsin diye heralde.
    Normal spot yok arkadaşlar, bildiğim spot gibi olan yerler var, lt3(iyi), lt7, tarkan arkasındaki atlans3, kanturu1(iyi) buralarda spot gibi. galiba vulcanus da var ama orasını yine galiba diyelim :) pvp map i yapmış olabilirler.
    Reset manyagı server larda alışılmıştır spotta kasmaya. Kolay-Zor ayrımı söz konusu değil burada, zevk meselesi, birazda bilgi işi olabilirde olmayabilirde
    2 gündür oynuyorum 3. günüm 340 lvl elf im var(pvm icin kasıyorum bunu), oyun zaten pvp ağırlıklı, pvp side item ağırlıklı.

NoReset olması PvP de denge olması açısından çok iyi. Oynamaya değer, özel hazırlandığı belli. Oynamak isteyenler özelden yazsınlar...

Ayrıntılı özellikler)>http://forum.ragezone.com/f198/ad-elitemu-season-6-3-a-859876/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearthas -- 27 Nisan 2013; 20:38:33 >

• arkadasımın serverı, işini bilen biri ve surekli takipte olan biri dosyaları ise MuEngine lisanslı'dır :)
  • Acemi işi olmadığı belli zaten, gen sistemini tutturmuşlar, görev felan yok, d ler v leri öldürdüğünde yada tam tersi olduğunda 3 puan ölenden gidiyo, öldürene kac puan gidiyo bilmiyorum henüz Bunun sonu nereye varıyo henüz bilmiyorum ama 10k puanda guzel bi şekil oluyo adının üstünde

Bayadır aradığım özelliklere sahip şimdi ekip lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearthas -- 9 Mart 2013; 9:24:13 >
  • 7 yıldır mu oynamıyordum. dün bu servera başladım. unutmuşum biraz :) server güzele benziyor. eski iki dost uda cagırdım. yıllar sonra yeniden başladık 3 kişi. oynamak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Website currently unavailable

The website you are trying to access is currently unavailable. Please try again at a later time.
    If you are the site owner, here is a help resource to help resolve the issue.

diyor bana!
  • arkadaşlar elitemu hala oynayan yada oynayacak olan varsa bana ulaşsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ROHAN2 GLOBAL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.