Şimdi Ara

NORMA SERVERİNİN EN SAĞLAM ÇARI 100 K HP Lİ BLADER/glavye 1300 TL BAKMADAN GEÇME KRAL BURDA..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 120 LVL BİCHEON/HEUKSAL/FİRE NORMA SERVERİNİN EN SAĞLAM ÇARI ÇARIM HER PVPDEN 0 YENİLGİYLE AYRILIYOR KESEMİYOR SAMAYIN CRİSİ 90 OLAN +10 BLADEYE SAHİP :) 13DG LEGEND +10 BLADE 13DG RARE +10 SHİELD VAR. SETİ STR İNTİYLE HERŞEYİYLE FB LEGEND +5 STATLARI 80 61 GÜZEL. YÜZDE 30 LUK S GRADE DEVİLİ VAR. JOB LVLİ 100 OLMAKLA BERABER 4 PARÇA 80 LVL DİĞERLERİ 100 LVL COMMON FB SETİ VAR. 3 ADET PVP DRESİ MEVCUT. FAZLADAN 850 K SP Sİ VAR BÜTÜN SİKİLLER HERŞEYİYLE AÇIK. ALICISI KESİNLİKLE MEMNUN KALIR BÜYÜK EMEKLER EDİLMİŞ BİR ÇAR ÖLMEYİ SEVMEYEN VE ÖLDÜRMEYE BAYILANLAR İÇİN BİREBİR PVP DE HİÇ YENİLGİSİ YOK. CİDDİ ALICILAR BEKLERİM FİYATI

1300 TL BİNÜÇYÜZTL

generaL41_TR (GİRESUNLUYUM 41 E BAKMAYIN :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam28 -- 1 Ağustos 2012; 12:28:35 >

• karakterin gerçekten mükemmel kardeş..

kredi kartı ile almak istiyorum eğerwww.sonteklif.com yadawww.sahibinden.com uyarsa pm at kredi kartı ile alacağım 1300 TL ye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayaLCash

karakterin gerçekten mükemmel kardeş..

kredi kartı ile almak istiyorum eğerwww.sonteklif.com yadawww.sahibinden.com uyarsa pm at kredi kartı ile alacağım 1300 TL ye :)

Bu arkadaş dolandırıcıdır hala nie süresiz banlanmadı anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

quote:

Orijinalden alıntı: HayaLCash

karakterin gerçekten mükemmel kardeş..

Bu arkadaş dolandırıcıdır hala nie süresiz banlanmadı anlayamadım.

Allah kanı beş para etmeyen haysitetsizlerden korun kardeş benim konuyada yazdı eleman

• saolasın yüzbaşı temkinliyiz inşaallah
  • saolasın kardeşim
  • Gerçekten süper car alan arkadaş kesinlikle memnun kalır bugün 2-3 kişi yatıramadık
  • Karakter resimleri eklerseniz daha iyi olacak gibi
  • ekleyemiyorum kii :) 3 tane resim anca ekleniyormuş :) onlarda görünmüyor :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.