Şimdi Ara

normal lugiaya ne werirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dark mr. mime varmış bende ama neyse kabul et
  • mbuu lugia var sende ona karşılık
    Shiny Cloyster versem olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

mbuu lugia var sende ona karşılık
    Shiny Cloyster versem olur mu?

ben sana sonra lugia veriyim çünkü ben sadece fazla olan pokeleri takas yapıyorum. mesala captain'e verdiğim lugia benim 2. hesabımdaydı. 2. nickim: mrtu
  • 2. hesapta mew ve mewtwo war yane fazladanda var birine Shiny Cloyster + Shiny Nosepass verem olur mu ana kadrona bile almamışsın zaten he
  • hangisi fazla?? ben onu bulmaya çalışıyorum
    mewtwo'yu diyosan normal mewtwo 1. hesaba ait. mew'i değişmem zaten 1 tane var.
    ben sana mewtwo veya mew'i yarına kadar bulurum ok??
  • ok bulursan çok iyi olur her şey tam ama kötü efsaneler çıkıyo mew falan çıkmıyo ama iki kez aynı efsaneyi yakalamak yasak tradeden mi bulcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wandy -- 1 Ağustos 2006; 21:38:10 >
  • quote:

ok bulursan çok iyi olur her şey tam ama kötü efsaneler çıkıyo mew falan çıkmıyo ama iki kez aynı efsaneyi yakalamak yasak tradeden mi bulcan

eskiden traden alınabiliyodu. galiba artık olmuyo. onun için 2 efsaneyi aynı anda bulunduramıyosun. onun için birkaç tane hesap aç. fazla hesap açmak yasak değil
  • yarına kadar bulabilcen mi mew
  • quote:

yarına kadar bulabilcen mi mew

bulurum heralde. şuan geziyorum. mewtwo olmaz mı?? onu bulursam yakalıyım mı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbuu -- 1 Ağustos 2006; 21:43:52 >
  • olur ne fark eder ki
  • zaten saldırıları aynı bildiğim kadarıyla
  • evet öyle sen mew veya mewtwo şu anakadar karşınıa çıktımı
  • mew-mewtwo bugün hiç çıkmadı. 1 tane lugia çıktı. her iki hesabımda da olduğu için alamadım
  • wandy çabuk trade poke koy Shiny Cloyster
    mewtwo vercem hadi
    bide nickin neydi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbuu -- 1 Ağustos 2006; 22:20:14 >
  • mew - mewtwo eskiden falan hiç çıkmışmıydı yani çıktıysa nerde çıktı orda arıyım yada efsaneler daha çok nerde çıkıyo nerede geziyim
  • istemiyosun heralde mewtwo
  • İSTİYORUM İSTEMEZ OLURMUYUM KENDİMDE ARIYIM AMA
  • quote:

İSTİYORUM İSTEMEZ OLURMUYUM KENDİMDE ARIYIM AMA

kendimde arıyım ama?? o kısımda ne anlatıyosun alıcaksan vericem bak bugün almıyosan yarın akşamı beklersin
  • alcam tradede mi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.