Şimdi Ara

Normal silkroada devam ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu bilgilendirme amaçlı açıyorum arkadaşlar genel olarak durum iyi kasmak zor gibi görünüyor ama bence gayet iyi.Biraz zor ama devam etmeye değer.Adam gibi 3 tane server var eski kalabalığı özleyenler için aquarius/thebes/Centaurus öneririm.

• Dün girdim bakalım neler neler olmuş diye.
    Oyundan çıkarken (2008 yılında) tüm goldu arkadaşlara dağıtmıştım. O zamanlar 300M filan iyi para ediyordu. Neyse ilk gördüğüm satıcıların 11B yi 50tl ye sattıkları oldu. Enflasyon almış başını gitmiş. Neyse portal açacak para yok! Yılların Deniz'i 10K plscilerle aynı duruma düşmüş. (Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin ) Dedim elle biraz kasayım da para yapayım sonra trade çeker filan genel aksiyon durumuna da bakmış olurum. Gittim elle chin tombta bir 45 dakika kastım. 100K para oldu. 20k sı repaira gitti. O sıra hatırlamaya çalışıyorum 50-60k la trade çıksam ne kadar para oluyordu diye. Neyse girdim trade npc ye . Yeri değişmiş zaten. Baktım uzun uzun anlamadım helpi açtım yeni sistem gelmiş. Yok direk trade yok konsinye trade felan falan. Trader da yok hunter thief var. Yahu ben mal alıp getirip götürecem diyorum bir sürü ıvır zıvır. Yok mavi top siyah top. Onlarla birşeyler birşeyler.

Ulan dedim iSRO nun bir trade sistemi vardı onu da yoketmişler. Bunu yapan kesin joymax in içinde joymaxten nefret eden biri.

Kapadım sildim oyunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Dün girdim bakalım neler neler olmuş diye.
    Oyundan çıkarken (2008 yılında) tüm goldu arkadaşlara dağıtmıştım. O zamanlar 300M filan iyi para ediyordu. Neyse ilk gördüğüm satıcıların 11B yi 50tl ye sattıkları oldu. Enflasyon almış başını gitmiş. Neyse portal açacak para yok! Yılların Deniz'i 10K plscilerle aynı duruma düşmüş. (Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin ) Dedim elle biraz kasayım da para yapayım sonra trade çeker filan genel aksiyon durumuna da bakmış olurum. Gittim elle chin tombta bir 45 dakika kastım. 100K para oldu. 20k sı repaira gitti. O sıra hatırlamaya çalışıyorum 50-60k la trade çıksam ne kadar para oluyordu diye. Neyse girdim trade npc ye . Yeri değişmiş zaten. Baktım uzun uzun anlamadım helpi açtım yeni sistem gelmiş. Yok direk trade yok konsinye trade felan falan. Trader da yok hunter thief var. Yahu ben mal alıp getirip götürecem diyorum bir sürü ıvır zıvır. Yok mavi top siyah top. Onlarla birşeyler birşeyler.

Ulan dedim iSRO nun bir trade sistemi vardı onu da yoketmişler. Bunu yapan kesin joymax in içinde joymaxten nefret eden biri.

Kapadım sildim oyunu.

Hocam sistem değişti biraz bence biraz baksaydın keşke sistem oturunca iyi olur gibi ama kestirip atmasaydın keşke

• Benim sevdiğim şeyler yokedilmiş ben bu oyunu daha niye oynayayım? Allahtan birileri zamanında eski dosyaları sızdırdı da privatelarda oldskool triplerine gark olabiliyoruz. Yoksa SRO yu hatırladıkça yeminle kaybedilen evlat acısı gibi canım yanıyor. Nasıl bir merettir bu anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Benim sevdiğim şeyler yokedilmiş ben bu oyunu daha niye oynayayım? Allahtan birileri zamanında eski dosyaları sızdırdı da privatelarda oldskool triplerine gark olabiliyoruz. Yoksa SRO yu hatırladıkça yeminle kaybedilen evlat acısı gibi canım yanıyor. Nasıl bir merettir bu anlamadım gitti

Aynen hocam eskileri mumla arıyorum ama privatelerde vermiyor o tadı bana artık yada ben düzgün private server bulamadım
  • Betasından beri yıllarca oynadım
    Şimdi beş para etmez ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.