Şimdi Ara

Normal Üyelik - hd kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Digiturk'ü sadece ligtv için aldığım için HD üyelik istemedim.
    Televizyonumda scart giriş olmadığı için bana hdmi girişi olan DCR DT 9101 receiver verdiler.
    Bildiğim kadarıyla bu receiver'ın HD özelliği var.

Ancak yeni kanalları tarattığımda hiçbir HD kanal listeme eklenmiyor.
    Ulusal kanalların HD yayınlarını izlemem için de HD üyelik mi almam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkangr

Arkadaşlar merhaba,

Televizyonumda scart giriş olmadığı için bana hdmi girişi olan DCR DT 9101 receiver verdiler.

Fişi çıkartıp 5-10 dk sonra fişi takıp denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

s.a tabii hd üyeliği ayda 7 tl gibi ücret ödemen gerekiyor hd kanalları ancak o şekilde izlersin
  • Fısı de cektım ancak olmuyor. Ancak soyle bır sey kesfettım, kumanda da mode tusuna basınca farklı bır lısteye atıyor ve burada sadece startv ve samanyolunun hd kanalları var.

Ulusal yayınları ızlemek ıcın ekstra para vermenın mantıgı yok gıbı,dıgıturk bu mantıkta gıderse cok musterı kaybeder..
  • Konuyu cozdum arkadaslar, mode tusu ıle kendı uydu antenımıın yayınlarına gecebılıyorum.manuel kanal arattıgımda tum hd yayınlarına ulastım. Tabı bunları dıgıturk lıstemde goremıyorum ama dıger lıste gecınce cıkıyor.
  • quote:

Konuyu cozdum arkadaslar, mode tusu ıle kendı uydu antenımıın yayınlarına gecebılıyorum.manuel kanal arattıgımda tum hd yayınlarına ulastım. Tabı bunları dıgıturk lıstemde goremıyorum ama dıger lıste gecınce cıkıyor.

Hocam merhaba bende sizinle aynı problemi yaşıyorum dediğiniz gibi normal uydu alıcısı kullanan kişilerin ücretsiz hd kanalları izlerken bizim izleyemememiz mantık dışı. Gelgelelim siz sorunu aşmışsınız fakat dediğiniz mode tuşuna basınca bende kanal bulunamadı diyor bu sorunu nasıl aşabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

quote:

Konuyu cozdum arkadaslar, mode tusu ıle kendı uydu antenımıın yayınlarına gecebılıyorum.manuel kanal arattıgımda tum hd yayınlarına ulastım. Tabı bunları dıgıturk lıstemde goremıyorum ama dıger lıste gecınce cıkıyor.

Hocam merhaba bende sizinle aynı problemi yaşıyorum dediğiniz gibi normal uydu alıcısı kullanan kişilerin ücretsiz hd kanalları izlerken bizim izleyemememiz mantık dışı. Gelgelelim siz sorunu aşmışsınız fakat dediğiniz mode tuşuna basınca bende kanal bulunamadı diyor bu sorunu nasıl aşabilirim?

selam hocam

normal uydu modundayken tüm kanalları yine menüden kanal aratma bölümünden aratmanız gerekiyor
    hd kanallar turksat ve sirius uydusunda taranınca çıkıyor,ancak taramayı yaparken network tipi aramanın açık olması önemli. bu şekilde ben bütün kanalları buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

quote:

Sizin uydu aliciniz sanirim farkli marka. Bende de Sagemcom var. Eutelsat uzerinden sadece mdu4 lnb ile calisiyor. Bu cihazda mode tusu ile Türksat taramasi yapamiyorum. Bu yuzden makineyi alip her zaman yanimda istedigim yere goturemiyorum. Malum her yerde Eutelsat yok. Hatta bunun yuzunden yarınki lig maclarini izleyemeyecegim.
    Sozun ozu mode kismi butun uydu alicilarinda calismiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.