Şimdi Ara

Normalde çalışan webcam msn de çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WEBCAMIM SAMSUNG PLEOMAX PWC-700 KRİSTAL WEB CAMERA
    arkadaşlar webcamım bilgisayarımdan girince yada düğmesine basınca normal çalışıyor
    ama msn de iken renkli renkli gökkuşağı gibi dikine çizgiler gözüküyor
    sesim karşıya gidyor ama görüntü dediğim gibi
    düğmesine basıp açınca devices diye bi ayar yeri ordan AV WEBCAM CAPTURE yapınca da aynı renkli çizgiler geliyor sonra tekrar PLEOMAX WEB CAMERA seçince normale dönüyor ama msn de böyle bir ayar yeri bulamadım
    webcam ayarlarına giriyorum ddiğim şeyle ilgili hiç bişey bulamıyorum
    bilgisayara geçen kardeşim webcam de görüntü ve sesi değiştirme diye bi program atmış ondan sonra böyle oldu o programı kaldırdım düzelmedi pğrogram filesden siliyim dedim silinmedi webcam ın driverini kaldırdım program filesden o programı sildim program (morphe diye bişeydi) sonra tekrar driveri yükledim gene düzelmedi
    heralde ben msn de devices ayar yerini bulup ordan kendi webcamımı seçmem gerekiyor gibime geliyor
    çok uğraşdım yapamadım
    BİLENLER LÜTFEN YARDIMCI OLSUN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

• YOK MU YARDIMCI OLABİLCEK Bİ ARKADAŞ
  • arkadaşım o dediğin prograöım ne zaman yüklendiğini biliyorsan sistem geri yükleme yapmanı öneririm. denemende fayda olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LionTech16

arkadaşım o dediğin prograöım ne zaman yüklendiğini biliyorsan sistem geri yükleme yapmanı öneririm. denemende fayda olduğunu düşünüyorum.

ama o program olmadan önce normal çalışıyordu program 1 hafta önce yüklenmiş
    zaten o program internetten indirilmiş ve sildim onu geri yükleyemem
  • yok mu başka önerisi olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.