Şimdi Ara

North face columbia goretexlerde indirim adidas fiyatına. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • paralara bak ya. bir bende yok herhalde...
  • 2013'te Erzurum'da aldığım gündelik hayatta da giydiğim Columbia bir tarafından su geçiriyor. Greyder aldım ama attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum. Değiştirmeyi düşünüyordum fakat indirimli halini bile alamıyorum. Bu durum derinden üzdü beni
  • Arkadaşlar gore tex olanlar gayet güzel ama gore tex olmayan back to berkeley modelinden almıştım inanılmaz terletiyor kışın bile. Terleten tek botum bu, su geçirmez özellikli ama hava da almıyor kesinlikle. Gore tex olanlara bakın, tipi hoş diye back to berkeley almak pişmanlık oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 2 Haziran 2020; 1:4:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben linç edilme korkusuyla fırsat görünce konu açmıyorum. Dalga geçiliyor insan kendini savunma pozisyonuna düşüyor. Ne gerek var insanlarla uğraşmaya, eleştirilere maruz kalıp millete cevap vermeye çalışmaya diyerek kendim alışverişimi yapıp kendi çevremdeki insanlara haber veriyorum sadece. Yoksa burada çok fazla eleştiri geliyor en ufak şeyde.

Paylaşım sonrası işine yarayan alır teşekkür eder, işine yaramayan sayfayı kapatır olması gereken bu. Ne gerek var insanları paylaşımdan soğutmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 2 Haziran 2020; 1:8:34 >
  • Eyvallah

• zozolu Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk attığınız cevabı hayret ederek okudum çünkü ne demek istediğimi tamamen yanlış anlamışsınız ve kendi çapınızda bir çok yanlış çıkarımda bulunmuşsunuz. Neyse bu konunun çok da önemi kalmadı ikinci cevap mesajından sonra, çünkü bu mesaj kibir,küçümseme ve önyargı dolu. Benim bu konuya verebileceğim tek ve son cevap, umarım öğrencilerinize de kibir dolu bir üslupla yaklaşmıyorsunuzdur. İyi geceler.
  • Bazı modellerde Dryvent waterproof yazıyor. Bu kumaşta goratex gibi hava alıyormuş fakat suya dayanıklılığı ve genel madana sağlamlığı goratex kadar iyi değilmiş bilginize. Kıyaslama için buyrunuz:

• absolutelyy A kullanıcısına yanıt
    Doğrusu konun sahibi öğretmen arakadaş konu açma yöntemi ilgili manalı bir hata yaptığını düşünmüyorum, link koymuş olsa daha şık olurdu, bu yadsınmaz lakin böyle açması da hiç haberdar etmesinden yeğdir, bardağın boş tarafından bakan hasılı jenerasyon bazen üzüyor beni, herşey hazır beklenmez, en azından parmaklarını kullanıp gayrisini bulur az izanı olan.

Ayrıca öğretmen arkadaşımızın birazda tepkiye duyduğu derin hayal kırıklığı ile münasip ve de hali hatırında özünde olmayan bir üslup kullanmış olduğunu var sayıyorum, aksini düşünmek bile istemem. Velkelâm doğruyu ancak doğruyu özümsemiş, sözeri ile de örnek teşkil edenler öğretmesi olasıdır...

• www.morhipo.com
    The North Face NF0A3REBCA01 M Litewave Fastpack ii Mid - Morhipo
    https://www.morhipo.com/the-north-face-nf0a3rebca01ws137-the-north-face-litewav/24740097/detay

Ürün bugün elime geçti, numara cm cinsinden tam oluyor, ben çok beğendim, teşekkürler. Harley'den sonra da çok hafif geldi

• Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Nikeda 42 giyiyorum o nedenle 42 aldım ben de. Umarım iyi olur.
    Normal ayak ölçüm 26 cm , 41 numaraya dek geldiği yazıyor burada.

• Teknik giysi arıyorsanız tnf için 1500 TL üzerine çıkmak lazım. Diğerleri marka logosu bulunan sıradan ürünler. Columbia için de durum aynı. O fiyatlara çıkınca da bestard vs.. botlar farklı markaların goretex montları öne çıkıyor.

Bot için yds mutlaka değerlendirilmeli.

Şişme mont için 800 TL, casual bot için 700 TL veren de şık şekilde işe gidip gelebilir :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.