Şimdi Ara

north face kaz tüyü mont...535 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

yaklaşık 2 sene önce maviden 200 liraya kaz tüyü mont almıştım ama içine giydiğim şeye tüy bırakıyor hep. bu mont da böyle bir şey yapar mı ve bendeki niye yapıyor acaba

Outdoor markaları hariç kaz tüyü mont alınmamalı . Geçen sene lufiandan aldım ertesi gün koşarak iade ettim. arabanın koltuğu ve kazağım tüy içinde kalmıştı.

North Face kaz tüyü mont konusunda bence mükemmel, 500 küsür tl çok uygun eğer bedeni olsaydı bu renginden de alırdım. Columbia olsun jack wolfskin olsun bu kaliteyi yaşatamıyor ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Rds sertifikası var ve Ankara'da -15 derecede bile altına kısa kollu tişörtü giy çık.

Ankara'da bu tarz montlar olmadan dışarı çıkmak işkence oluyor, 3-4 kat giyiniyorsun, arabaya binerken 2 tanesini çıkar, inerken giy rezillik oluyor.

Bunun içine tişört giy çık ve ince bir mont, emniyet kemeri rahatça takılır üzerine.

LCW'de 100TL'ye satılan naylon montlardan değil bu.

Konuya yine anlamayanlar doluşmuş.

Direkt markaya para verildiğini zanneden cahiller yüzünden böyle abuk subuk yorumlar çıkıyor işte, markanın kalitesini bilmeden yorum yapıyorlar.
  • Kaz tuyu sorunlu, hem yikama sansi yok, hem de elde edilme sekilleri belirsiz. kesim hayvanlardan elde edilmiyor genelde bu tuyler. ben de kis gelirken yikayabilecegim, sicak tutacak bir mont veya pardosu arayisindayim. aslinda ikisi de lazim. onerebileceginiz birseyler var mi ?

not : ben su dh nin , bir mesaji yazmak icin 3 defa denemek gerekiyor. bu ne ya?
  • Kazı alıp beslemek daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.