Norton Antivirüs yükledim internet bağlantısı çok yavaşladı sebebi nedir genelde norton interneti yavaşlatıyormu?
- Antivirüs programları zaten pc'yi yavaşlatır. PCinde yavaşsa netinde doğal olarak yavaşlayabilir.
- Antivirüs programları otomatik zamanlı tarama yapar. Bu da nette yavaşlama hissi verebilir.
- Antivirüs programları ara ara kendini günceller bu esnada neti kullandığından nette yavaşlama hissi oluşabilir.
Özet olarak program neti direkt olarak yavaşlatmaz ama yavaşlamasına vesile olabilir.
Ben de Aviradan Nortona geçmeyi düşünüyordum. Bu konuya denk geldim. Norton dan önce hangisini kullanıyordun sen
norton internet security kullanıyordum o gayet iyiydi şuan norton antivirüs yükledim pcde yavaşlama olmadı ancak internetten belirgin yavaşlama sayfaları geç açmaya başladı nortonu devredışı bıraktığım zaman biraz nette hızlanma oluyor ama gene yavaşladı bu internet
Versiyon farkı varsa olabiilir. Özellikle Norton 2009, norton 2010, norton 2011 vs. gibi.
peki çözümü ne bu olayın
Daha hafif antivirüs kullan.
PC açıkken sürekli internet varsa : Panda Cloud Antivirus + Zonealarm Free Firewall
PC açıkken internet yoksa ve 3. şahıslardan gelen harici depolama aygıtı çok kullanıyorsan : Eset Nod32 Smart Security
kullan ama programların sürekli son sürüm olmasına özen göster.
norton ve kaspersky çok ağırlaştırıyor.virüslü yerlerde çok gezmiyorsanız avast falan kurun
bende nod32 kullanıyorummm baya güzell
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme