BEN NORTON GHOSTTA KLONLAMA YÖNTEMİYLE SİSTEM KURMAYA ÇALIŞTIM FAKAT SÜREKLİ HATA VERİYO VE KURULUMA BAŞLAMIYO. HDD LER WESTERN DİGİTAL . DAHA ÖNCE DE AYNI MARKA HDD DE İMAGE ALMAYA ÇALIŞMIŞTIM AMA AYNI HATALARLA KARŞILAŞMIŞTIM. ACABA GHOST WESTERN DE ÇALIŞMIYOR MU. BU KONUDA FİKRİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN. ÇOK ACİL LAZIM
YOK MU BU KONUDA FİKRİ OLAN
gerçekten fikrim yok benim hdd samsung ve ghostla ilgili problemim olmadı hiç ancak bu kadar yardım benden kusura bakma!
Ntfs sistemi üzerinden çalışan bir program var adı acronis bunu bir dene bence
Norton Ghost'un nasıl kullanıldığını anlatan bi kaynak var mı? Varsa Pm atarsanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: Comet
Norton Ghost'un nasıl kullanıldığını anlatan bi kaynak var mı? Varsa Pm atarsanız sevinirim.
ghostu yüklersen içinde tutorials klasörü var belki yardımcı olur flash animasyonlarla anlatıyor ingilizce tabi!
abi ben ghost kullanmasını bliyorum bu sorun sadece western hdd de başıma geliyor
ben de western kullandım. okulda hala var. ama hiç bir problem yaşamıyorum ghostla sistem kurarken.
beliki sürüm farkı olabilir başka bi sürüm ghost dene bence son sürümüne bak çünkü son sürümlerde son teknolojileri destekler kullandığın sürümü sormadan tavsiyede bulundum kusura bakma inşallah yardımcı olabilmişimdir ALLAHA emanet ol ......
arkadaşım bu kadar stres yapmaya gerek yok eğer cafe kuruyosan makinaları tek tek kur sende ghost çekmen şartmı bende 2 gündür aynı şikayette bulunuyom ama cvp veren yok tmm canımcım :)) üzme kendini .. fazla akşam hallederiz.:)))