Şimdi Ara

norton virüs programı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim sorunum şu ki biras önce pc yi açtığımda karşıma adobe shockwave playerın güncelleştirmesi çıktı bnde güncelleştirdim sonunda tam olarak bitmedi bi yerde tıkandı kaldı bnde kapattım...
    Daha sonra başlatı açtığımda karşıma norton yüklenmiş olarak çıktı.Ben daha önce böyle bir programla ilgili hiçbir çalışma yapmamaştım...
    bölyle birşey olunca çok şaşırdıım ve korktum çünkü pc den çok fazla anlamam öğrenmeye çalışıyorum bende...
    bununla ilgili bir bilginiz varsa lütfen paylasın

yardımlara şimdiden teşekkürler...

ayrıca bu programın nasıl kullanılacağının da bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xx06xx -- 26 Kasım 2007; 21:18:03 >

• ya lütfen biri birşey söylesin ne oldu acaba bilen biri yok mu
  • Muhtemelen korsan (feyk), sahte, fason..gibi bi zaralı bir program yüklemişsiniz.. Aşağıdaki programlarla sisteminizi taratırsanız sorundan kurtulabilirsiniz..

SuperAntiSpyware 3.7.1018
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

NOD32TR
    http://download1.eset.com/eval/win/v2/nenttrst.exe

• pc den kaldırdım ad aware ile tarattım herhangi birşey çıkmadı baska birşey yapmama gerek varmı yardımın için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx06xx

pc den kaldırdım ad aware ile tarattım herhangi birşey çıkmadı baska birşey yapmama gerek varmı yardımın için sağol

Aslında kolay kolay kalkmazlar...

Birde nod32 kurup, taratsan iyi olur.. 30 günlük deneme sürümü. Kullan bakalım belki seversin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    avg pc tuneup yükledim ama ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.